Connect with us
larisa ujvari

Știri

Larisa a murit la doar 25 de ani. Ce s-a întâmplat înainte de moartea ei a înduioșat țara

Larisa Ujvari s-a stins din viață la doar 25 de ani. Tânăra din Săcueni, județul Bihor, a înduioșat o țară întreagă cu suferința ei.

Larisa avea nevoie de trombocite și plasmă, esențiale pentru a o ajuta să câștige lupta cu boala care a afectat-o încă de la o vârstă fragedă.

Sute de orădeni s-au implicat într-o campanie de donare de sânge pentru a o ajuta pe Larisa. Ea suferea de o infeție puternică, ce pornise de la o afecțiune renală.

Drama familiei a început chiar înainte de Crăciun, când fata a făcut o infecție gravă, cauzată de boala de care suferea.

Din păcate, trupul ei a cedat luni, iar ea s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de Asociația Studenților Farmaciști din Oradea – ASFO:

„La 25 de ani mulți se gândesc la vacanțe, petreceri sau examene de la facultate …din păcate, colega noastră Larisa va face asta dintre Îngeri.

Cu nemăsurată durere în suflete ne luăm rămas bun de la Ujvari Larisa Gianina, studentă în anul 1 la specializarea Farmacie,

Din cadrul Facultății de Medicină si Farmacie Oradea, care a pierdut lupta pentru viață în dimineața zilei de 22 Ianuarie 2018.

Atât colegii, cât și cadrele didactice îi regretă trecerea în neființă. Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Ultima postare a Larisei Ujvari de pe reţelele de socializare o prezenta foarte fericită alături de iubitul ei, în Ajunul Crăciunului. Era cu zâmbetul pe buze lângă cel cu care spera să îşi întemeieze o familie, iar la doar câteva zile a primit vestea cruntă.

„Doamne,da-i odihna curata in Imparatia Cerurilor si familiei ei mangaiere si putere sa treaca peste aceasta grea incercare”

Odihneste-o,Doamne-n,pace si mangaie sufletele indoliate! Dormi,in pace,suflet bland! „, sunt doar câteva din mesajele de condoleanțe trimise de apropiații acesteia pe Facebook, după auzul veștii că ea s-a stins din viață.

Citește și: Doliu pentru o celebră jurnalistă după ce i-a murit soţul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top