Connect with us
Mama polițistului Bogdan Gigină, mesaj sfâșietor pe Facebook: "Fix acum un an..."

Știri

Mama polițistului Bogdan Gigină, mesaj sfâșietor pe Facebook: „Fix acum un an…”

Moartea polițistului Bogdan Gigină a îndurerat întreaga familie, care nu și-a revenit nici la un an după deces. Deși ancheta bate pasul pe loc, mama polițistului îl acuză pe Gabriel Oprea de moartea fiului ei. Astăzi, la împlinirea unui an de la dispariția fiului ei, mama lui Bogdan Gigină a postat un mesaj sâșietor.

„În urmă cu un an la această oră am vorbit cu Bogdan pentru ultima dată. Mi-a spus că nu s-a retras din teren că o va face. Eram îngrijorată pentru că ploua abundent. Mi-a răspuns doar „mama nu-ți fă griji, ne auzim când mă retrag.”, a scris mama lui Bogdan Gigină pe facebook.

Profund îndurerată, femeia a mai postat un mesaj în care spune că Gabriel Oprea este vinovat pentru moartea fiului ei.

„La un an de la trcerea in nefiinta a lui Bogdan pot sa spun un singur lucru.Sotul meu lucreaza in sistem de 30 de ani. Timp de 10 ani a lucrat ca motociclist; Bogdan lucra de aprox 9 ani……Daca eu si sotul meu am ridicat degetul indicindu-l pe d nul Oprea principalul vinovat ptr moarta copilului nostru ,am facut-o cu toata responsabilitatea.”, a mai scris femeia.

La un an de la moartea polițistului foștii colegi l-au comemorat.

„Se împlineşte un an de când ignoranţa unor şefi au distrus vieţi şi ne-au arătat – pentru a câta oară? – că noi, muncitorii nu contăm”, a scris unul dinre poliţiştii Brigăzii Rutiere, pe Facebook, în mesajul în care îşi invită colegii să participe la evenimentul comemorativ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top