Connect with us
Noi probleme pe Autostrada Soarelui. Atenție, pericol de accident

Știri

Noi probleme pe Autostrada Soarelui. Atenție, pericol de accident

Pericol de accident pe A2 după ce plăcile s-au ridicat din nou. Problema a fost semnalată la kilometrul 20 al Autostrăzii Soarelui. Poliția a decis oprirea circulației pe banda a doua de mers către Constanța.

În acest moment se intervine pentru remedierea problemei.

De această dată, plăcile s-au ridicat în mijlocul şoselei, pe banda a 2-a, nu pe cea de urgenţă, ca acum 3 săptămâni. Pe 25 aprilie acelaşi fenomen a avut loc pe A2.

Atunci, autorităţile au acţionat prompt pentru remedierea problemei. Drumarii au intervenit, atunci, toată noaptea pentru a repara tronsonul cu probleme.

Situaţia s-ar putea repeta oricând în altă parte, pentru că drumul de mare viteză este făcut din bucăţi pe aproape 26 de kilometri. 11 ore au durat lucrările de reparaţii de la kilometrul 17, pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti.

Aici, plăcile de beton s-au ridicat cu aproape jumătate de metru. Iar la final, şefii de la Drumuri au găsit şi explicaţia.

Plăcile de beton de pe Autostrada Soarelui s-au ridicat din cauza căldurii.

Pericol de accident pe Autostrada Soarelui

„Din cauza temperaturii s-a dilatat betonul și în zona rostului s-a produs o denivelare. Noi facem revizii în fiecare zi, când apar astfel de probleme. Aici a apărut pe banda de urgență”, a spus Florin Dascălu, director la Direcția de Întreținere a CNAIR.

Citește și Accident pe Autostrada Soarelui, pe 12 iunie. Traficul a fost oprit, după ce un TIR s-a răsturnat

Acciddent pe Autostrada Soarelui pe 12 iunie. Un camion s-a răsturnat, iar traficul a fost imediat restricționat în zonă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 19, pe sensul de mers către Constanţa, în localitatea Cernica, judeţul Ilfov, şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului, a intrat în balans şi s-a răsturnat peste parapetul median.

Se circulă doar pe benzile de urgență

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers şi se circulă în prezent doar pe benzile de urgenţă, valorile de trafic fiind în creştere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top