Connect with us
Replica lui Liviu Dragnea pentru Președinte: „Domnul Iohannis are niște slugi în Parlament și putea să afle”

Politic

Replica lui Liviu Dragnea pentru Președinte: „Domnul Iohannis are niște slugi în Parlament și putea să afle”

După ce Klaus Iohannis a declarat joi că este Președintele Republicii și că domnia sa este cel care se ocupă de politica externă a României chiar dacă PSD-ului nu îi convine, Liviu Dragnea a oferit un răspuns.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bacău, că vizita în Israel a premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, este una plină de ciudăţenii și fără mandat. De asemenea, acesta a declarat că îl îngrijorează secretomania cu care a fost organizată și că va cere mai multe lămuriri.

„Cine ştie ce înţelegeri secrete face domnul Dragnea acolo cu evrei”, a comentat joi preşedintele Iohannis.

De asemenea, acesta a spus că va vorbi cu premierul Dăncilă despre vizită.

Citește și: Klaus Iohannis o critică pe Viorica Dăncilă pentru vizita în Israel: “Nu a plecat cu un mandat acolo”

„Fiţi asiguraţi că o să o întreb pe doamna Dăncilă cu ce ocazie a plecat în Israel în vizită bilaterală fără să sufle o vorbă, fără măcar din politeţe să mă sune sau să treacă pe la mine, fiindcă, totuşi, dacă PSD-ului nu-i convine, eu sunt preşedintele Republicii şi eu răspund de politica externă”, a declarat Iohannis la Bacău.

Citește și: Viorica Dăncilă, invitată în Israel de premierul Benjamin Netanyahu

El a mai subliniat că nu există o problemă bilaterală între România şi Israel şi a spus că unii politicieni, precum Liviu Dragnea, încearcă să folosească astfel de teme pentru a câştiga recunoaştere internaţională.

Liviu Dragnea: „Nu am plecat pe ascuns”

La rândul rău, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, care a însoțit-o pe Viorica Dăncilă în Israel, i-a dat răspunsul Președintelui României.

”Eu nu am plecat pe ascuns. Domnul Iohannis are niște slugi în Parlament și putea să afle. Eu am făcut publică invitația. Am discutat cu premierul Netanyahu ce am discutat și la vizita precedentă. Am vorbit despre telemedicină, infrastructura în medicină, în agricultura inteligentă, sisteme de irigații, cyber securty, învățământ și alte domenii.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Foto: Hepta.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Nae

    2018-04-27T16:08:49+03:00 at 16:08

    … dancila a plecat in numele besedeului pentru a negocia aducerea citorva milioane de perciunati care sa repopuleze tiliormanul iar dracnea sa primeasca statut de refujiat ! In plus a mincat ceva gratis, la protocol si a zburat tot gratis, a pus o luminare pe ici, pe colo, ce mai, succes complet !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top