Connect with us
Scandal în ALDE. Tăriceanu îl acuză pe Daniel Constantin de ȘANTAJ

Politic

Scandal în ALDE. Tăriceanu îl acuză pe Daniel Constantin de ȘANTAJ

Formațiunea politică creată de Călin Popescu Tăriceanu stă pe un butoi de pulbere. După numeroasele speculații apărute în presă în legătură cu relația tensionată dintre Tăriceanu și Daniel Constantin, cei doi au recunoscut în final că există probleme majore în partid.

Tăriceanu: „Am fost șantajat de Daniel Constantin”

„Am şi eu o serie de nemulţumiri legate de funcţionarea ALDE, hai să spunem nu numai în ultima perioadă, ci de o bună bucată de vreme. Relaţia care a funcţionat o bună perioadă colegial a înregistrat o primă sincopă în momentul în care au fost alegerile parlamentare.

Am fost pur şi simplu şantajat de domnul Daniel Constantin în legătură cu anumiţi colegi care urmau să candideze pe listele de la parlamentare cu care nu eram de acord în privinţa nu a participării lor, ci poziţiile respective.

Discuţia a fost una foarte tranşantă şi i-am spus că dacă eu nu accept, atunci ajungem într-un impas şi nu putem să depunem listele la alegerile parlamentare, deci ALDE să nu funcţioneze. Şi el mi-a spus că nu are nicio problemă în acest sens.

CITEȘTE ȘI: Călin Popescu Tăriceanu: „Am luat decizia să retragem ordonanța”

CITEȘTE ȘI: Declarații Călin Popescu Tăriceanu – dezvăluiri despre Klaus Iohannis

Şi atunci, cum de multe ori cineva trebuie să facă o concesie, am făcut eu concesia, dar aceasta a fost costisitoare, pentru că eu a trebuit să sacrific unii dintre oamenii care munciseră ca să putem să participăm la alegeri, pentru că evident ALDE nu ar fi fost în Parlament“, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, la sfârşitul Delegaţiei Permanente a ALDE, potrivit News.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top