Connect with us

Știri

PRESA străină scrie pe larg despre crima de la staţia Dristor 1: „Oroare la Bucureşti”

Presa străină, despre crima de la staţia de metrou Dristor 1! Cu titlul “Oroare la Bucureşti”, cotidianul Corriere della Sera a publicat imaginile teribile surprinse la metrou de camerele video de supraveghere, marţi seară.

„Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, a fost omorâtă după ce a fost strivită sub şinele garniturii de metrou la staţia Dristor 1, în Bucureşti, marţi seară”, scrie Daily Mail.

“Pasagerii au crezut iniţial că tânăra s-a sinucis, dar după ce au fost cercetate imaginile suprinse de camere, poliţia a constatat că ea a fost împinsă”, titrează publicaţia.

Tabloidul precizează că “autorităţile au transmis imaginile cu suspecta şi o femeie a fost arestată în acea noapte”.

Corriere della Sera citează televiziunile din România

“Autoarea gestului nechibzuit a fost identificată ca Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani. În prezent este reţinută în închisoare fiind acuzată de crimă şi supusă unui examen psihiatric.

Motivul? Pentru moment este inexplicabil, deoarece Şerban a mai încercat să ucidă o altă fată cu puţine ore înainte, într-o altă staţie de metrou”, relatează news.ro.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arată pe Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani, stătea lângă un stâlp de susținere, atunci când Magdalena Șerban, femeia de 36 de ani, vine din spatele ei și o împinge pe șine.

Tânăra a încercat să se salveze și să urce înapoi pe peron, însă în acel moment agresoarea a lovit-o cu piciorul, apoi a fugit. Alina Ciucu a încercat din nou să urce pe peron, dar n-a mai avut timp. Trenul a intrat cu viteză în stație și a strivit-o.

Magdalena Şerban a fost reţinută pentru 30 de zile

Înainte de a comite crima, femeia a încercat să împingă o altă tânără sub roțile metroului, însă aceasta s-a luptat cu ea și a reușit să scape cu viață.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic.

O altă publicaţie care relatează pe larg subiectul care a şocat o lume întreagă este DailyMail. Jurnaliştii titrează cum Alina Ciucu a fost împinsă pe linia de metrou cu doar câteva secunde înainte de sosirea garniturii în staţie.


Citeşte şi BREAKING NEWS O femeie a fost amenințată la stația de metrou Unirii 2: “Nu scapi de mine”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top