Connect with us
Exatlon 28 martie: Total neaşteptat! Cine a fost eliminat din echipa Faimoşilor

TV

Exatlon 28 martie: Total neaşteptat! Cine a fost eliminat din echipa Faimoşilor

Exatlon 28 martie. Oltin Hurezeanu nu a fost eliminat de la Exatlon, aşa cum se aşteptau mulţi. Cea care pleacă acasă este Diana Bulimar, care a obţinut cele mai puţine voturi de susţinere.

Plecarea Dianei este o surpriză majoră. Nici Războinicilor şi nici Faimoşilor nu le-a venit să creadă, mai ales că toţi se aşteptau ca Oltin să plece.

Citeste si – UPDATE: Iata de ce a plecat, de fapt Diana Bulimar de la Exatlon!

El fusese nominalizat de echipă marţi, în timp ce Larisa fusese nominalizată de Valentin, iar Didi de Cătălin Cazacu.

Oltin Hurezeanu a venit la sfârşitul lunii februarie în echipa Faimoşilor de la Exatlon, după ce l-a înlocuit pe Ion Oncescu, care nu a mai putut continua competiţia.

Încă de la primele sale probe, el a fost luat în colimator de colegi, mai ales că nu părea să se descurce din punct de vedere fizic.

„Spune-mi ca e glumă si ca nu e adevărat”, i-a spus Giani Kirita lui Cazacu, după ce l-a văzut pe Oltin la prima probă.

Oltin a stat mai mult pe bară la Exatlon, până în momentul în care a intrat în vigoare noua regulă care le permitea Războinicilor să îşi aleagă adversarul.

De aici a pornit un adevărat scandal, iar Faimoşii i-au acuzat pe oponenţii lor că nu au onoare, după ce aceştia l-au ales pe Oltin.

Exatlon 28 martie – Oltin a fost pus la zid de colegi

Fostul câştigător de la Vrei să fii miliardar nu a scăpat nici de criticile coechipierilor.

„Te bat si fetele, Oltin! Esti uimitor! Esti atat de inteligent si nu intelegi chestiile astea! Mi se pare incredibil!”, a spus Vladimir Drăghia.

Anca Surdu, fosta sa colegă de echipă,  a spus la Wowbiz că el nu ajuta deloc echipa şi era un punct vulnerabil.

„A progresat un pic pe traseu, dar pe partea de final nu compensează și nu ajuta echipa, din păcate! Noi am vorbit mereu deschis cu el!

El a ajutat echipa în sensul că nu a vrut să meargă la înaintare în anumite momente în care punctele erau foarte importante! Cu această regulă, este posibil să fie un pericol pentru echipă!”, a spus Anca Surdu.

Oltin s-a făcut remarcat la jocul de cultură generală din weekend pe care l-a câştigat în faţa lui Vladimir Drăghia.

Pe de altă parte, Faimoşii au câştigat cu 10-8 jocul de azi şi au obţinut premiul care a constat într-o petrecere alături de alte persoane.

Citeşte şi: Vladimir Drăghia rupe tăcerea! Ce nu s-a văzut la TV după eliminarea Claudiei Pavel de la Exatlon!

Citeşte şi: Surpriză la Exatlon! Ce s-a întâmplat după nominalizările lui Oltin, Larisa, Diana Bulimar.

Citeşte şi: Fiica lui Giani Kiriță a făcut dezvăluirea mult așteptată: “El va sta la Exatlon până la…

5 Comments

5 Comments

  1. Fane

    2018-03-29T13:09:47+03:00 at 13:09

    faimosilor … Ce aveti cu Oltin ? De ce il uriti ? De ce il jigniti ? Unde e respectul ? Unde e intelegerea ? Unde e faimoasa echipa ? De ce ati nominalizat-o pe multipla campioana Didi Bulimar ? De ce ati dat-o afara ? De ce o numeati ”copila” si o pupati pe cap de parca era venita din greseala ? Era cea mai buna fata din circoteca si mai buna decit unii barbatushi de acolo ! De ce nu ati nominalizat-o pe belbitza ? belbitza este cea mai slaba dintre fete (nu inoata, nu se coordoneaza mina-picior, pierde la final executiei, …). Vedem aceleasi faimoase codosenii ale unor pseudo-sportivi analfabeti … pe propria lor piele ! hai faimosiiiiiiiiiiiii … si iar … iiiiiiiiii … aaa, ar trebui schimbat si cernat, e depasit si nu se poate impune cind unii profita …

  2. ORDOG IBOLYA

    2018-03-29T08:52:21+03:00 at 8:52

    Nu este corect! Daca e pe sportivitate să fie aşa!! Să rămână in locul Ancăi Surdu

  3. ORDOGIBOLYA

    2018-03-29T08:47:03+03:00 at 8:47

    Nu este corect! Daca e pe sportivitate să fie aşa!! Să rămână in locul Ancăi Surdu

  4. Nae

    2018-03-29T00:07:01+03:00 at 0:07

    Rusine KANAL D !!! Totul este trucat cap coada !!! Acolo nu e nici o competitie ci dodosenie, maimutzareala si circ ! Ati obligat razboinicii sa nu il nominalizeze pe analfabetul care distruge competitia sportiva si ati aruncat-o pe marea campioana la gimnastica ca sa dati o mica satisfactie razboinicilor si sa puteti continua circul penibil si abrutizant care se desfasoara in republica dominicana !!! Normal ar fi fost sa iasa paduchele (toata lumea il dorea afara inclusiv colegii satui de ifose si ”strategii” penibile) si sa inceapa COMPETITIA !!! Ati obligat concurentii sa regurgiteze babuinul pentru o ipotetica audienta ! S-ar putea sa va fi inselat iar tiganiile voastre sa fie penalizate prin schimbarea canalului ! Asa cum voi face eu !

  5. Mihaela

    2018-03-28T23:52:18+03:00 at 23:52

    De fapt Gianni Chirita a trimis-o acasa pe Didi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top