Connect with us
Surpriză la Exatlon! Ce s-a întâmplat după nominalizările lui Oltin, Larisa, Diana Bulimar. Fanii au luat decizia

TV

Surpriză la Exatlon! Ce s-a întâmplat după nominalizările lui Oltin, Larisa, Diana Bulimar. Fanii au luat decizia

Ediția din 27 martie de la Exatlon România a însemnat o înfrângere pentru Faimoși, care vor pierde un concurent.

Spre eliminare au fost propuși Oltin Hurezeanu, Larisa Vasile și Diana Bulimar. Echipa l-a nominalizat pe Oltin, Cătălin Cazacu (player of the week) pe Didi Bulimar, iar Valentin (câștigătorul probei de imunitate) pe Larisa.

UPDATE: Cine a fost eliminat din echipa Faimoşilor! Total neaşteptat!

Dacă nominalizarea lui Oltin nu a fost o surpriză, celelalte 2 nominalizări i-au nemulțumit pe fanii emisiunii.

Pe pagina de Facebook a show-ului difuzat de Kanal D, foarte mulți fani spun că vor să îl păstreze pe Oltin în competiție, doar pentru a le da o lecție faimoșilor.

Iată câteva dintre mesaje:

Cum frate să o nominalizezi pe Larisa care a câștigat meci internațional ? Eu cred că până și ei îl vor pe Giani afară dar le e frică de nebun.. Hai să ne mobilizăm și să le facem figura! Votăm Oltin!

Cum s-o propui pe Larisa si sa o pastrezi pe Belbita? Jesus. Astia isi merita soarta. Anyway, #votamOltin. Vrem sa mai doarma o saptamana in cotet cu Geani. Nu de alta, dar ii place sa adoarma pe vocea lui.

IMPORTANT … FAIMOȘII sunt prea convinsi că pleacă Oltin acasă.

Toți fanii războinicilor și totodată toți românii cu simțul umorului, în seara asta haideți să ne mobilizăm și să VOTĂM sustinerea lui Oltin…#VotamOltin …surprize surprize pentru Faimoși.

Nu a invatat Kirita toata viata lui la scoala cate a invatat luna aceasta de la Oltin. Eu zic sa mai stea o saptamana Oltin ca poate il mai invata ceva: bun simt, respect, modestie.

Acum faimosii s-au ascuns dupa fete. L-au bagat pe Oltin impreuna cu fetele doar, doar spectatorilor li se face mila de fete.
In urma acestei strategii care sunt “fetitele lase”???

Războinicii au câștigat proba eliminatorie cu 10-3 și au spart seria de cinci eșecuri consecutive de la Exatlon.

Miercuri, 28 martie,  se va afla cine este cel sau cea care va părăsi Republica Dominicană.

Citește și: Fiica lui Giani Kiriță, prima reacție după ce fanii au cerut eliminarea concurentului

Citește și: Detaliul pe care nu l-a observat nimeni pe pat! Cu cine a dormit Alex de la „Exatlon” în cameră

13 Comments

13 Comments

  1. Maria

    2018-03-29T20:42:37+03:00 at 20:42

    Trebuia Jiani Chirita eliminat pentru injurii si pentru mascariile ce le face,nu are atitudine de sportiv adevarat.Eliminarea lui Diana Bulimar a fost pregatita din momentul ce a demascat trucajul ce s-a facut la Londra cu ea si Larisa.Totul sa petrecut cu concursul celor doi antrenori romani,Asa ca eliminarea lui Bulimar nu sa facut cu voturile romanilor.Totul a fost un balci.

  2. Silvestru

    2018-03-29T12:33:14+03:00 at 12:33

    Nu mai dati vina pe Oltin, il jigniti degeaba , ”faimosilor” !!! Acum va este rusine cu el ? Il uriti ? Nu mai sinteti o ”echipa” ? Este un om educat, fin, cu potential fizic cu mult deasupra pocnitorilor nemincate de la faimosi ! Dati vina pe canal d care a ales sa il tina pe chiritza si sa o dea afara pe ”copila” mare campioana Didi Bulimar ! Totul e aranjat ! Pentru probele exatlon, belbita e mult mai slaba decit Didi Bulimar dar nu a fost nominalizata pentru a nu strica perechea de circ chiritza-belbitza ! De la razboinici au fost nominalizati si eliminati concurenti foarte buni intentionat pentru a ”echilibra” echipele si a continua circul cit mai mult. In fond nu costa mult, poate dura ani de zile pina sa se apropie cineva de amaritii de bani pusi la bataie, citeva kile de orez zilnic si citeva cearcafuri de schimbat si citiva amarasteni care se chinuie sa para ca ”lupta” … uita-ti-va la altii ca aici nici macar nu mai mimeaza corectitudinea !

  3. nana

    2018-03-29T09:10:27+03:00 at 9:10

    s-au mobilizat fanii razboinicilor si au votat …iar prin asta au aratat cat sunt de josnici lasi si de jegosi . nu cred ca fanii faimosilor au gandit vreodata sa fie nesimtiti si lasi incompetenti incat sa nominalizeze un concurent bun al atversarilor.RUSINE fani ai razboinicilor

  4. diana

    2018-03-29T09:07:50+03:00 at 9:07

    Intr-o competitie cel mai slab trebuie sa iasa din joc , nu face altceva decat sa manance si sa se relaxeze , ca altceva nu face ! ( Oltin)
    Cei care au votat sa ramana Oltin habar nu au ce inseamna o competitie !

  5. Eu

    2018-03-29T00:21:55+03:00 at 0:21

    Oameni inconștienti..cum puii mei să votezi să rămână Oltin?când el zici ca e legat de picioare… Doamne nu cred așa ceva….

  6. Nae

    2018-03-29T00:05:27+03:00 at 0:05

    Bai fratilor, nu va mai agitati degeaba, totul e aranjat, cap coada ! Meastrul de circ e kireatza iar restul sint babuini care degeaba cred ca vor cistiga niste amariti de euroi dupa 5-6 luni de prostitutie morala, psihica si sociala ! Acolo sint o turma de naivi si citeva pocnitori nemincate, iar pocnitorile sint alesa sa faca circ, abuzuri, injurii, poate si o bataie sau un viol. NU ESTE O COMPETITIE SPORTIVA ! ”Strategiile” sint prostioare de adormit copii, sportivii adevarati INTRA, CISTIGA si IES, punct, nu au nevoie de birfe, maimutzareli, codosenii, flencareli !

  7. Nae

    2018-03-28T23:55:27+03:00 at 23:55

    Rusine KANAL D (de la dejectii ?) !!! Ati obligat razboinicii sa nu il nominalizeze pe analfabetul care distruge competitia sportiva si ati aruncat-o pe marea campioana la gimnastica ca sa dati o mica satisfactie razboinicilor si sa puteti continua circul penibil si abrutizant care se desfasoara in republica dominicana !!! Normal ar fi fost sa iasa paduchele (toata lumea il dorea afara inclusiv colegii satui de ifose si ”strategii” penibile) si sa inceapa COMPETITIA !!! Ati obligat concurentii sa regurgiteze babuinul pentru o ipotetica audienta ! S-ar putea sa va fi inselat iar tiganiile voastre sa fie penalizate prin schimbarea canalului ! Asa cum voi face eu !

  8. Chirilov Dorina

    2018-03-28T23:25:34+03:00 at 23:25

    Doamne cum ne jucam cu soarta oamenilor,sa o elimini pe Diana Bulimar,si sa il votezi pe Oltin, socant, acest personaj nu are ce cauta in concurs ,este ca in bancul ala baba si aeroplanul,
    daca cei ce l-au votat au vrut sa faca o gluma ,sigur este cea mai proasta gluma,numai noi am putea vota nulitatile din sport,acest personaj ar trebui sa ceara el sa plece, locul lui nu este acolo,bineinteles daca are putina constiinta!

  9. Cerasela

    2018-03-28T23:18:33+03:00 at 23:18

    Cred ca voi nu aveți minte dacă ați votat sa iasă Didi Bulimar, voi nu știți sa gândiți ca oamenii aia nu pot sta cu un mort care nu aduce puncte, votați după puncte, nu ca nu îl suportați pe Geani și el poate va fi nominalizat și va ieși dar fi-ti corecți și nu mai votați după ureche, votați după cum trebuie, Oltin e doar actor nu are ce cauta în acest reality show pentru ca e vorba de sport hai sa fim serioși, nu mai fiți egoiști și votați corect, ca să nu vă înjur v-am spus cu frumosul

  10. ROBERT

    2018-03-28T23:16:01+03:00 at 23:16

    Luavas neamu-n p… cei care ați votat oltin trebuia sa meargă acasă futuva-n gura de jeguri baaaa cum sa plece. diana bulimar maaa firati ai dracu scîrbe prostii ba OSA piardă faimoși din cauza lu oltin baaa jeguri penale

  11. Suciu

    2018-03-28T19:49:34+03:00 at 19:49

    INTR-O COMPETITIE NU AI MAMA NU AI TATA!!! DUPA ACEEA LA CHEF LA REPRIZA A TREIA!! ASA ESTE SPORTUL DE ECHIPA! RESTUL POVESTI DE MITICI CREATIVI SI NAIVI!!

  12. Cristina vlad

    2018-03-28T17:49:25+03:00 at 17:49

    Sa va fie rusine cei din echipa razboinicilor sant oameni fara caracter si imi este scarba sa le vad acele fete false .Iar despre Giani Kirita toate cele bune sa ii dea Dumnezeu sanatate si putere sa striveasca pe acele cateva lichele care ii vor raul.

  13. Nae

    2018-03-28T16:08:31+03:00 at 16:08

    Kireatza e mort de foame. Pentru o banana ar abuza-o si pe fii-sa ! Majoritatea ”faimosilor” sint pocnitori analfabete care or sa se tot plimbe prin astfel de ”competitii” abrutizante pentru mincare si cazare gratuita !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top