Connect with us
Finala Exatlon: Ce spun fanii ambelor echipe despre finalişti

TV

Finala Exatlon: Ce spun fanii ambelor echipe despre finalişti

Finala Exatlon se dispută doar între concurenţi din echipa Războinicilor. Ultimii doi Faimoşi, Mădălina Predoi şi Cristi Pulhac, au fost eliminaţi în semifinala de sâmbătă.

Iulian Pîtea a fost primul care şi-a asigurat calificarea în finala băieţilor, apoi Alin Andronic, deşi accidentat, nu a avut mari emoţii în duelul cu dinamovistul Cristian Pulhac.

De cealaltă parte, Corina a fost prima care s-a calificat în finala fetelor, apoi la duel, Beatrice a învins-o clar pe Mădălina, profitând şi de faptul că aceasta a căzut psihic.

Aşadar, finala sezonului 2 din Exatlon, care se dispută duminică seara,  va fi una albastră.

Atât fanii Războinicilor cât şi cei ai Faimoşilor consideră că toţi cei patru meritau să fie în finală.

Finala Exatlon: Ce spun fanii despre finalişti

Pe pagina oficială a emisiunii, au apărut mai multe mesaje de felicitare pentru cei în albastru:

Careul de Ași, cei 4 mușchetari, D’Artagnan (Iulian), Athos (Betty), Porthos (Alin), Aramis (Coco) care au aplicat perfect celebrul dicton „Toți pentru unul, unul pentru toți”.

Culmea e că în istorie Mușchetarii purtau tot cam albastru, iar adversarii lor, soldații cardinalului, purtau mult roșu și tot așa erau mereu învinși. Bravo Războinici.

Deși am fost fan faimoși, felicit pe cei de la războinici. Bravo lor, au fost peste faimoși sezonul ăsta! O fata precum Corina care n-a făcut nici un sport și o fata ca Beti, care nu știa sa inoate. Bravo! De Iulian și Alin ce sa mai zic au fost cei mai buni de la început!

Felicitari Razbonicilor! Ce frumos pentru voi! Albastru e culoarea cerului şi cineva acolo sus vă iubeşte! Baftă multă Razbonicilor să fiți fericiți.

De asemenea, Cristi Pulhac, ultimul Faimos care rămăsese în concurs, a primit felicitări din partea fainilor Războinicilor:

Felicitări Cristian Pulhac ! Pe tot parcursul competiție Exatlon ai arătat că esti un sportiv foarte bun,sociabil şi bine educat de te am admirat şi noi fani Războinicilor ! Succes in viață !

Sunt Fan războinicii, dar nu pot sa nu al felicit pe domnu Cristi Pulhac, un om cu mare caracter de nota 10 bravooo !!

Citeşte şi: Cine vor fanii să câştige!

Citeşte şi: Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul de la Exatlon care a impresionat-o

5 Comments

5 Comments

  1. Maria

    2018-12-20T14:18:47+02:00 at 14:18

    Sunt tare necăjită pentru modul cum a ti stricat finalul unui concurs extraordinar ,păcat păcat păcat pentru prima dată începusem să îndrăgesc emisiunea și eram fericită că va cîștiga cel mai bun dar era prea frumos sa fie adevărat ,de ce nu poate nici o televiziune sa fie corecta fata de fani săi,de ce se găsesc mereu tot felul de mizerii pentru a nu fi totul corect.pentru mine alin Andronic merita tot respectul un concurent jos pălăria i sa tăiat aripile și lui și milioanelor de oameni părinți și copii care credeau în acest concurs extraordinar

  2. Mihaela

    2018-12-17T20:22:32+02:00 at 20:22

    Final mizerabil. Cum se uită Beatrice la trofeul câștigat când știe că nu îl merită? Regulament de nimic. Cum poți accepta ca prezentator, un om care te prezinți a fi integru, o așa mizerie. Banii vorbesc . Cum te poți uita Cosmin în ochii copiilor tăi și ce îi înveți? Probabil că le spui că așa este corect în viață, să furi ceea ce se cuvine altuia, să faci pe corectul că respecți decizia oamenilor, dar nu le spui că de frică nu l-ai întrebat pe Alin de ce a renunțat. Ți-a fost frică că o să zică ce regulament infect a fost pus în practică. Oricum, frumoasă lecție de viață dai copiilor tăi.
    De obicei nu mă uit la Kanl D. Toate emisiunile sunt numai bâlci ieftin și de prost gust. Am făcut o excepție pe care o regret și promit să nu se mai repete. Sper ca la următorul Exatlon să se înscrie numai oameni de nimic și să aveți rating 0,1.

  3. Dobrovolschi stefan

    2018-12-17T07:11:46+02:00 at 7:11

    Contrar obiceiului, am devenit dependent de o emisiune TV. Finalul mi-a lasat un gust amar, prin felul total eronat de stabilire a castigatorului. Ar fi multe de spus, dar sunt total mahnit de modul nedrept prin care s-a facut departajarea. Pacat!
    E o mare gafa a televiziunii!

  4. PETRE

    2018-12-17T00:13:54+02:00 at 0:13

    REGULAMENTUL NU ESTE CORECT EX.ALIN TREBUIA SA FACA TRASEUL IN 39 SECUNDE CINE PUTEA SA L FACA ?POOATE DOAR C-EA CARE A FACUT REGULAMENTUL?????
    BRAVO BETY SI ALIN
    PACAT DE ORGANIZARE REFERITOR LA REGULAMENT TREBUIE GANDIT ALTFEL NU POTI SA SCAZI TIMPUL INCAT SA NU POATA FII REALIZAT DE NIMENI PE LUMEA ASTA

  5. mosnico

    2018-12-16T22:54:02+02:00 at 22:54

    Ce sistem de „rahat” e cu calculul timpilor. Alin nu are nici o sansa sa castige. E mult mai bun decat Betty

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top