Ana Maria Pantaze câștigătoarea Românii au talent, poveste de viață cruntă

01.06.2019
Ana Maria Pantaze câștigătoarea Românii au talent, poveste de viață cruntă

Ana Maria Pantaze a câștigat Românii au talen 2019. După un sezon suprem Românii au talent, telespectatorii și-au votat eroii! În urmă voturilor românilor, Ana Maria Pantaze a intrat în posesia marelui premiu în valoare de 120.000 de euro și a primit titlul de cel mai talentat român, iar Mariuș Draguș- Magitot a fost desemnat cel mai original concurent și i-a fost acordat premiul de 10.000 de euro!

Citește și: Ana Maria Pantaze a câștigat Premiul Românii au talent 2019 – Cenușăreasa exista

Marea finală supremă le-a adus telespectatorilor momente fascinante. Andi Moisescu, Mihai Petre, Andra și Florin Călinescu au aplaudat talentul autentic, au apreciat și lăudat reprezentațiile tuturor concurenților și au fost încântați de spectacolul oferit de ei. Smiley și Pavel Bartoș au fost și de data aceasta la înălțime și au umplut scena cu energie și entuziasm.

După 11 numere spectaculoase, publicul telespectator a decis cine merită titlul de cel mai talentat român al anului 2019 , dar și cel mai original talent al sezonului #9suprem!

Vezi mai jos momentele care i-au adus Anei Maria Pantaze MARELE PREMIU în valoare de 120.000 de euro.

VIDEO: Ana Maria Pantaze câștiga Românii au talent 2019

Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent”, a reușit sa smulgă primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem. Are 38 de ani, e din București și i-a lăsat pe jurați fără replică atunci când a început să cânte o piesă a Ettei James… cu vocea lui Janis Joplin, în preselecții.„Tu ești esența acestui show.

Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba.”, i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz-ul.

Pe locul 3, publicul i-a ales pe cei din Corul de Copii al Operei Nationale București, iar pe locul 2 s-a clasat Aris Negoiță!