Românii au talent 12 aprilie 2019, sez 9, ep 10 -Aris Negoiță Golden Buzz

12.04.2019

Românii au talent 12 aprilie 2019, episodul 10, sezonul 9. Show-ul continuă vineri, 12 aprilie 2019, deși întreaga echipă este în doliu după ce Emma Neagu, care s-a calificat în semifinalele show-ului a murit la doar 15 ani. Mai sunt 3 ediții de preselecții, în număr total de 14, sezonuș 9 având doar două semifinale în loc de 5. Smiley și Bartos au acordat Golden Buzz.

Românii au talent LIVE 12 aprilie – Aris Negoiță Golden Buzz suprem

ora 23:02 Aris daca ar câștiga ar vrea să cumpere o casă si să aiba un pat el ai cu topogan. Are 8 ani și este elevă. Alis Negoiță vă lua golden buzz.

Vezi cine este Aris Negoiță 

ora 22:54Urmeaza Golden Buzz Suprem oferit de Smiley și Pavel Bartoș

ora 22:46Elena Godunova, belly dance. Andi Moisescu „In calitatea mea de expert din sezonul trecut mă văd obligat să fac primele comentarii.” Elena „Sunt jurist internațional, belly dance-ul este doar o pasiune.

ora 22:37Lavinia Palcan, artist plastic. „Am inceput să lucrez într-un restaurant să pictez pereții” Acum doi ani am avut prima colaborare în New York.

ora 22:36Elvis Buruiană, acordeonist.

ora 22:16Francesca Dulcă, sora marelui fotbalist Cristian Dulcă, este pasionată de dans și asta ne-a prezentat pe scena Românii au talent.

ora 22:08Trupa „Treișpe” este formată din 2 pictori, care au venit pe scenă și au compus o melodie pe loc. Au ales acest nume pentru formația lor pentru că amândoi sunt născuți pe 13.

ora 22:04Mihai Butnaru număr de dans cu cercul. Un număr simplu, dar de apreciat.

ora 21:50Rares are 15 ani și numărul său a fost la pian. Concurentul a fost trimis în etapa următoare cu 4 de „DA”

ora 21:37Buzea Mihai face muzică de 10 ani, iar uneori se ajută de anumite substanțe pentru a putea rezista și 24 de ore să scrie despre viața lui, sentimentele sale. „Am crescut cu un tată alcoolic, care mă batea foarte des, dar pentru mine a fost cel mai bun exemplu, că am învățat să fiu un tată bun!”

ora 21:31Light Quartet, fetele au 25 de ani și cântă piesele Mariei Tănase. Andra: „Asta e specialitatea mea”

ora 21:21 – Circ la Românii au talent. Mihai Petre s-a ridicat de la masă după o ceartă cu Florin Călinescu

ora 21:07Sînziana Oșlobanu, a cântat o doina care l-a făcut pe Pavel Bartoș, dar nu și pe juriu, Florin Călinescu a fost cel mai dezamagit, la fel și Mihai Petre. „De ce toți veniți cu doine?”

ora 20:59Sergiu Bălan vine din Chișinău, are 21 de ani și este dansator.

ora 20:51- Tudor Anghelescu a dus chitara la un alt nivel. Acesta a venit pe scenă și ne-a aratat ce poate să facă intrumentul muzical cunoscut de toată lumea. Concurentul a trecut în etapa următoare cu 4 de „DA”.

ora 20:42 – Răvan Aron este un tânăr de 16 ani care care se ocupă de magie, un număr des întâlnit la Românii au talent.  Chiar și pe Mihai Petre l-a uimit, care nu apreciază deloc numerele de magie.

Show-ul din această seară a început cu ediția a 10-a din preselecții, iar primul număr de pe scenă a fost la trupei Rock „Pumn și Virgulă”.

Smiley și Pavel Bartoș vor acorda astăzi supremul Golden Buzz

Momentele incredibile, dar nu imposibile de la Românii au talent, sezonul 9 suprem: ”Nu cred așa ceva!!”
Momentele incredibile, dar nu imposibile de la Românii au talent, sezonul 9 suprem: ”Nu cred așa ceva!!”

Andi Moisescu, Florin Călinescu, Andra și Mihai Petre au apăsat deja butonul auriu, de 3 ani formatul le permite și celor doi prezentatori să apese pe Golden Buzz, iar astăzi vedem cine este fericitul concurent care-l primește.

Pentru că emisiunea este deja montată este puțin probabil ca Emma Neagu să aibă un moment dedicat în această seara. Însă sursele noastre spun că show-ul va difuza un spot în memoriam.

Pro TV a deschis și principalul jurnal de știri cu vestea plecării Emmei în lumea îngerilor.

Românii au talent 12 aprilie live text și live stream

Ca în fiecare zi de vineri, huff.ro vă ține la curent cu tot ce se întâmplă pe scena Românii au talent. Toate numerele impresionate vor fi disponibile în acest articol, în format text, video și foto.

Dacă nu sunteți în fața televizorului puteți urmări emisiunea pe internet în format live stream gratuit pe site-ul protvplus.ro.

Românii au talent 2019 arhivă show-uri

Arhiva emisiunii, dacă ai ratat cele mai tari momente de la show-ul de talente de la Pro TV le poți revedea aici. Episodul 1 | Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4 | Episodul 5| Episodul 6 Episodul 7Episodul 8 Episodul 9

Articolul continua dupa publicitate

Schimbări în formatul emisiunii

Formatul emisiunii a suferit doua mari schimbări în sezonul 9, acesta are 14 ediții de preselecții, în loc de 12 și 2 semifinale în loc de 5. De asemenea anul acesta românii talentați au fost aduși de producători direct în platoul emisiunii, fară ca juriul să se mai deplaseze. Șeful Pro TV spune că a fost vorba de optimizare de costuri și atâta vreme cât vor mai exista români talentați, vor mai exista și sezoane de Românii au talent.