Connect with us
Românii au talent, episodul 7, sezonul 9, 22 martie - Live

Românii au talent

Românii au talent, episodul 7, sezonul 9, 22 martie 2019 – LIVE – Aici ai cele mai tari momente

Românii au talent, 22 martie 2019, episodul 7, sezonul 9. Pro TV difuzează de la ora 20:30 a șaptea ediție a emisiunii din faza de preselecții. Emisiunea poate fi urmărită și online, live text, live stream gratuit pe huff.ro. Vezi și galeria foto.

Astăzi, 22 martie Mihai Petre se urcă pe scenă alături de o concurentă și dansează, iar Smiley și Pavel Bartoș sunt impresionați de prestația unei concurente de 12 ani. Dacă nu vezi actualizarile te rugăm apasă aici.

LIVE – Românii au talent, episodul 7, sezonul 9, 22 martie 2019

23:09 – Măriuca Iordache

ora 22:55 Noris Lobonțu este topograf de meserie, iar pasiunea lui este breakdance-ul.

ora 22:26 – Ana și Paul, frate și soră au cântat amandoi la pian. Surpriza a fost spre finalul numărului când duo-ul s-a transformat în trio.

ora 22:07 Simona Petrică a venit la Românii au talent din Puerto Rico, unde are școala ei de dans și predă salsa. „Sunt foarte bucuroasă că am ajuns să fac asta. Acum Puerto Rico este a doua casă.

VIDEO Mihai Petre și Simona Petrică

ora 21:55 – Alin Nițu este polițist și este îndrăgostit de folclorul românesc.

ora 21:40 – Cristian Nistor a venit este scamator și promite să facă ce nu a mai făcut niciun magician pe scena Românii au talent. Implicați în numărul magicianului au fost Smiley și Pavel Bartoș.

ora 21:35Gyula Suketes este un muncitor de 50 de ani care a impresionat cu vocea sa.

ora 21:27 – Cristian Fota și Raluca Burlacu au dansat pe scena Românii au talent. Vezi momentul mai jos. Mihai Petre: „Eu cred că sunteți o pereche extrem dezechilibrată, dar pe de altă parte inteligentă.”.

ora 21:26Viorel Stănescu este din Galați, lucrează ca agent de pază.

ora 21:12Duo Thunder din Republica Moldova și Rusia.

VIDEO: Duo Thunder


ora 21:03Alexandru Ghițescu „Îmi place hip hop-ul de mic. A trebuit să renunț la job, pentru că nu aveam timp de pasiunea mea.”  Venit din Timișoara Alexa cântat alfabetic și a radiografiat situația politică în care se află întreaga lume. Concurentul a trecut în etapa următoare cu patru de „Da”.

ora 21:00 – Grupul Bimbam format din copii au dansat pe melodia „Hora mea”.

ora 20:48 – Victor Vacarciuc este din Republica Moldova Vacarciuc are 21 de ani și este student. Pe scenă a interpretat un număr la chitară. Concurentul a trecut în etapa următoare cu 3 de DA.

Victor Vacarciuc VIDEO


ora 20:43 – Un număr de standup comedy l-a făcut chiar și pe Mihai Petre să rădă, care nu prea este impresionat de genul acesta de show. Un Italian de 52 de ani a venit pe scena Românii au talent și a făcut juriul, dar și publicul să râdă. Fulvio Balboni! Concurentul a fost trecut în etapa următoare cu patru de Da.

VIDEO – Stand up comedy cu Fulvio Balboni

Fulvio Balboni

Fulvio Balboni

ora 20:37 – Trupa de Dans Discovery a urcat pe scenă. Smiley: „Carnavalul de la Rio este aici!”. Bartoș: „Și-au dat Golden Buzz singuri!”

VIDEO Dans Dicovery


ora 20:31 – Alex Cristian Deac a deschis seara cu Iron Man!

Iron Man – Alex Cristian Deac

Alex Cristian Deac, Iron Man

Alex Cristian Deac, Iron Man

ora 20:30 – Emisiunea a început, huff.ro vă prezintă aici cele mai importante numere din show-ul de astăzi ca în fiecare zi de vineri.

ora 19:57”Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău… Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie.”, spune Mihai ușor îngrijorat și gânditor. Andra, vehementă și temătoare pentru manichiura ei, spune: ”Eu nu mai dansez cu Mihai Petre!”. 

Golden Buzz

Până acum la Românii au talent au fost primite 3 Golden Buzz. Primul buton auriu a fost acordat de Mihai Petre, concurentei Ana Maria Pantaze. Al doilea Golden Buzz a fost primit de Ema Stoian, iar al treilea a fost primit de Kidd Strobe Aka Frenchiebabyy.

Dacă ati ratat emisiunile Românii au talent, acestea sunt diponibile gratuit pe protvplus.ro sau sub format live text mai jos.

Arhiva emisiunii, dacă ai ratat cele mai tari momente de la show-ul de talente de la Pro TV le poți revedea aici. Episodul 1 | Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4 | Episodul 5| Episodul 6

Românii au talent live stream

Emisiunea poate fi urmărită gratuit live stream pe site-ul protvplus.ro, de asemenea pe platformele horizongo sau Tekeom Tv.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top