Connect with us
Calendar Examen Bacalaureat 2020 și Teste Naționale 2020. Începe pregătirea

Social

Calendar Oficial Examen Bacalaureat 2020 și Teste Naționale 2020. Data examenelor UPDATE

Calendar Oficial Examen Bacalaureat 2020 și Testele Naționale 2020 data la care se susțin examenele. Elevii din clasele a XII-a vor susține examenul de bacalaureat și elevii de clasa a VIII-a vor susține Testele Naționale 2020, conform calendarului ce va fi publicat de Ministeru Educației. Klaus Iohannis a fost cel care a comunicat decizia, ia Ministerul Educației va publica normele. Ministerul Educației a anunțat decizia! Oficial știm când și cum se vor susține examenele de Bacalaureat și Testele Naționale.

Calendar oficial Examen Bacalaureat 2020 și Teste Naționale 2020 terminale vor veni în iunie

Clasele terminale a VIII-a și XII sau a XIII-a vor reveni la școala pentru pregătirea pentru examenele de teste naționale și bacalaureat. Aceștia vor intra pe un culoar și vor ieși pe altul.

De asemenea toți elevii vor fi verificați la intrare în școală  dacă au temperatură. Data la care se va susține testarea națională 2020 va fi anunatață săptămâna aceasta de Ministerul Educației.

Calendar Oficial Examen de BACALAUREAT 2020

Ministerul Educației va publica noul Calendar Al Examenului de Bacalaureant 2020. Elevii vor începe pregătirea pentru a susține examenul de BAC în luna iunie. Iar cel mai probabil acesta va fi întârziat cu o săptămână față de calendarul inițial.

Cei care pică BAC-ul în 2020, vor putea susține din nou examenul de Bacalaureat 2020 în toamnă. Deocamdată nu s-au specificat detaliile referitoare la datele exacte.

Data examenului de Bacalaureat 2020 a fost anunțată de Ministerul Educației. Data Bacalaureat 2020 este 22 iunie, se va începe cu probele scrise și mai apoi cele de compentențe.

Calendar Examen de Capacitate – Teste Naționale 2020

UPDATE: Examenul de Capacitate respectiv Testele Naționale se va susține începând cu data de 15 iunie.

Testele Naționale 2020 se vor susține conform calendarului, care va fi actualizat. Ministerul Educației prin vocea președintelui Klaus Iohannis, că elevii vor începe pregătirea în iunie, iar după cele 14 zile vor susține examenul.

Surse din interiorul Ministerului ne spun că acesta va avea subiecte mult mai ușoare. Testele Naționale 2020 vor fi importante pentru Admiterea la Liceu, care va fi modificată conform noilor norme.

În calendarul vechi al Testelor Naționale 2020 susținerea lor urma să aiba pe 11, 12 și 13 mai, testele naționale se vor susține cel mai probabil din iulie, conform unor surse din interiorul Ministerului Educației.

Bacalaureat 2020: Examenul de BAC – Când se dă bacul?

Examenul de Bacalaureat se va susține conform unui calendar care va fi publicat de Miniserul Educației. Elevii vor fi chemați la școală în luna iunie și vor face pregătire pentru Bacalaureat 2020.

Testele Naționale 2020

Testele Naționale sau Examenul de Capacitate se va susține pentru elevii calselor VIII-a, la fel și pentru cei care dau bacul aceștia vor fi chemați la școală în iunie pentru a face pregătire pentru examenele naționale. Testele Naționale vor fi susținute în vară în funcție de decizia Ministerului Educației.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Coman Iulia

    2020-04-28T11:46:42+03:00 at 11:46

    Lasati.le dracului de examene. Copiii nu sunt pregatiti in primul rand iar in al doilea rand ii imbolnavi. Dati.le diplomele si terminati cu prostiile.

  2. tudor

    2020-04-27T14:45:28+03:00 at 14:45

    Cred că este doar o glumă! După trei luni in care prin girofar ti se striga ca ”esti in pericol de moarte”, chemi zece zile copiii la scoală si dai după aceea examen de bacalaureat. Serios??? Ce fel de examen este acela si unde au fost dobândite cunoștintele necesare? Cum poți examina elevii, cand profesorii nu au mai facut o ora de luni bune? Cum iți permiti sa arunci seturi de teste unor elevi care nu sunt pregatiti in nici un fel?Sa inteleg ca in Romania elevii care nu au acces la invatamant vor trebui sa dea examene abuziv?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top