Mama Luizei Melencu, mesaj dureros după întâlnirea cu Dincă

22.05.2020
Mama Luizei Melencu, mesaj dureros după întâlnirea cu Dincă

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a stat față în față cu Gheorghe Dincă, presupusul criminal al fiicei sale și după întâlnire a avut un mesaj dureros pentru Luiza. Gheroghe Dincă susține în continuare că el nu le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Mama Luizei Melencu, mesaj dureros după întâlnirea cu Dincă

Mama Luizei se află în stare de șoc după ce a fost față în față cu Dincă, bărbatul care a îngrozit o întreagă Românie cu crimele sale barbare. În acest moment atât Dincă, cât și complicele lui Risipițeanu, susțin că nu le-au ucis pe celelalte două fete, ci au fost forțați să declare asta, de către polițiști.

Monica Melencu susține că Gheorghe Dincă și-ar fi pierdut firea la finalul audierilor pentru că nu a fost lăsat să își susțină nevinovăția. Femeia consideră că la mijloc sunt interese foarte mari și fetele sunt încă în viață. Ea a postat pe rețelele de socializar eun mesaj dramatic dedicat fiicei sale, pe care încă speră să o vadă într-o zi.

Mama Luizei este ferm convisă că fiica ei trăiește și spune că va lupta cu ardoare să afle adevărul, considerând că instituțiile statului sunt complice în acest caz care a zguduit toată țara în vara anului 2019.

„Scumpa mea Luiza, azi am stat fata in fata cu Dinca. Azi a rabufnit la final. A spus ca sub presiune a dat toate declaratiile in prezenta unui politist Barbu Daniel si Ciobanu. E clar ca aici sunt interese mari, iar celalalt, Risipiteanu, sustine si spune ca el nici nu o cunoaste pe Luiza. Azi acesta si-a sustinut nevinovatia inclusiv Dinca dar n-au fost lasati sa vorbeasca.

Toate exceptiile facute de avocati au fost respinse. A ramas in pronuntare. Nu sunt probe suficiente si speram ca pe 3 iunie aceasta magistrata va decide soarta dosarului. Deci, Luiza traiesti! Dinca sustine ca nu a omorat copilul meu, cu speranta ca acest nemernic va spune ce a facut cu tine. Voi lupta pt tine si sper, voi spera mereu ca totusi vom afla. Lulu meu, e clar ca institutile statului sunt complice. Lulu, acolo unde esti iti stiu suferinta dar speranta noastra e ca va veni ziua cand te voi revedea iar. Nu-mi voi pierde speranta, copilul meu. Mami, te iubesc! Sunt supusa sa suport orice pt tine pt aflarea adevarului”a scris mama Luizei Melencu, pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *