Connect with us
Tragedie cumplită pentru o mamă. Ambii săi copii au murit din cauza coronavirusului

Social

Tragedie cumplită pentru o mamă. Ambii săi copii au murit din cauza coronavirusului

Pandemia de coronavirus a provocat pagube semnificative în tot acest timp și a luat viețile a numeroși oameni la nivel global. Omenirea trece printr-o perioadă fără precedent, în care modul de viață al tuturor s-a schimbat semnificativ și care va marca existența populației. Cu toate acestea, în această perioadă ies la iveală și cele mai impresionante povești, dar și cele mai crude experiențe de viață. O poveste tragică este cea a unei mamei, ai cărei copii au fost răpuși nemilosul virus la doar câteva zile distanță unul față de celălalt.

Tragedie cumplită pentru o mamă. Ambii săi copii au murit din cauza coronavirusului

Coronavirusul continuă să facă victime și să cruțe viețile a multor oameni. O mamă originară din statul american Florida, Monete Hicks, a trăit cele mai grele clipe ale vieții sale, după ce ambii săi copii au fost răpuși de noul Covid-19. Aceștia au murit la 11 zile distanță, ceea ce a făcut ca totul să fie și mai greu de acceptat pentru familie.

Drama prin care trece acum femeia este greu de îndurat, la fel ca perioada în care aceștia au suferit de coronavirus. Femeia a făcut mărturii dureroase despre moartea fiului și fiicei ei. Tinerii Byron și Mychaela Hicks ar fi contractat virusul în urma unei excursii organizate în orașul Orlando. Cei doi sufereau și de alte boli, printre care afecțiuni cronice, iar infecția cu noul coronavirus le-a fost fatală.

Primul care s-a îmbolnăvit a fost Bryron, în vârstă de 20 de ani, care a început să se plângă de dureri și de faptul că nu mai putea să respire. Situația s-a agravat, iar câteva ore mai târziu, tânărul a pierdut lupta cu boala. Câteva zile mai târziu, sora lui, Mychaela, a avut simptome specifice acestui virus și a fost dusă de urgență la spital. La scurt timp de la internare și după 11 zile de la decesul fratelui, aceasta a decedat și ea, lăsând în urma o mamă cuprinsă de durere.

„ Mi-a spus că vrea să meargă la spital, chiar dacă nu-i plăceau spitalele. O durea capul și avea febră. Au început să-i cedeze organele. S-au dus amândoi unul după altul. Copiii mei sunt inima mea.”, a declarat mama.

Semnal de alarmă din partea familiei

După decesul celor doi, familia a rămas traumatizată pe viață și nu cred că vor putea depăși curând această tragedie cu care viața i-a pus la încercare. Rudele celor doi tineri răpuși prea devreme de coronavirus îi sfătuiesc pe cei care nu cred în COVID-19 să se gândească bine la ce riscuri se supun atunci când refuză să creadă în gravitatea virusului.

„ Tot ce pot să spun este că nu este de joacă cu acest virus! Nu este o invenție a guvernului. Trebuie să luăm în serios acest virus, pentru că este real. Purtați mască, spălați-vă pe mâni, păstrați distanța și nu ieși din casă decât dacă aveți nevoie. Nimeni nu trebuie să simtă durerea pe care mătușa mea a simțit-o.”, a declarat Darisha Scott, verișoara celor doi tineri.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. Daniel

    2020-08-01T12:43:07+03:00 at 12:43

    Cauta pe dexonline ce inseamna verbul „a cruța”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top