Connect with us
Vulpița se confruntă cu probleme de sănătate. Când va reveni în emisiune

Vedete

Vulpița se confruntă cu probleme de sănătate. Când va reveni în emisiune

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Chiar dacă a decis să se mute definitiv la viața de vedetă și să se mute la Blăgești, Vulpița a revenit. Nici bine nu s-a reîntors pe platouri de filmare, că a plecat din nou din cauza unor probleme de sănătate.

Vulpița se confruntă cu probleme de sănătate. Când va reveni în emisiune

Vulpița susținea că a renunțat definitiv la viața de vedetă, dar și la Viorel. Decisese să se mute din nou la Blăgești, alături de familia sa, dar și de un presupus nou iubit, pe nume Vasile, de care Veronica s-ar fi îndrăgostit, deși încă este căsătorită cu Viorel. Astfel, părea că telenovela lor se sfârșise, drept pentru care unii se bucurau că au scăpat de soții Stegaru, în timp ce unii regretau că a încetat spectacolul.

Nici bine nu a revenit pe scenă, că a și lipsit din nou de la emisiune. Vulpița nu a fost prezentă la Acces Direct ieri din cauza unor probleme de sănătate care au obligat-o să stea acasă și să se relaxeze. Despre aceste probleme a vorbit soțul Veronicăi, Viorel, care a spus că tânăra are probleme cu stomacul și chiar i-a transmis însănătoșire grabnică și salutări.

Cu toate acestea, cei doi au reapărut pe micile ecrane și oamenii deja au început să aducă acuzații. Două localnice din Blăgești susțin că, în tot timpul petrecut acasă, Veronica a fost căutată de tot felul de oameni dubioși, „pușcăriași”, care au băgat spaima în localnici, cărora le era teamă să-și mai lase copiii să iasă afară din case. În plus, și Mirela Vaida se bucura că Vulpița a lipsit de la emisiune și că au scăpat de minciunile și ieșirile ei false.

 „Se poate și fără Vulpița. Îi sună pe toți din redacție de aseară. Pe toți ne minte că a fost violată, bătută. Face ea ce face și are această putere de manipulare. Ea când plânge, plânge pe bune. Asta este ea, nu știe ce vrea!”, a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii de miercuri.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top