Connect with us
Un fals dermatolog a distrus tenul a zeci de femei cu creme promovate pe rețelele de socializare

Social

Un fals dermatolog a distrus tenul a zeci de femei cu creme promovate pe rețelele de socializare

Un fals dermatolog din România a distrus tenul a zeci de femei cu creme promovate intens pe rețelele de socializare. Din păcate, multe dintre fetele care și-au spus povestea au rămas cu cicatrici dureroase și cu o dezamăgire enormă, după ce au plătit sute de euro pe tratamente promovate de foarte multe vedete autohtone.

Un fals dermatolog a distrus tenul a zeci de femei cu creme promovate pe rețelele de socializare

În ultimii ani în România au apărut foarte multe branduri de beauty și îngrijire, piața fiind deja suprasaturată. Dintre toate acestea, se evidențiază câteva branduri care și-au făcut intens reclamă pe rețelele de socializare. Se pare că rețeta succesului în ziua de astăzi este promovarea prin intermediul vedetelor, care recomandă cu încredere aceste produse și susțin că le folosesc pentru a obține rezultatele la care visează orice tânără.

Din păcate, aceste lucruri se dovedesc a fi de cele mai multe ori false, iar dezamăgirea poate fi enormă atunci când îți distugi tenul complet din cauza produselor cumpărate fără o verificare serioasă în prealabil. Multe femei cad în capcană, din păcate. Potrivit Libertatea.ro, așa s-a întâmplat cu mai multe tinere care au cumpărat produsele Plush Bio, o marcă intens promovată pe Instagram, dar și pe Facebook, de vedete precum Antonia, Dorian Popa, Gina Pistol, Nicole Cherry, Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea, Adelina Pestrițu, Andreea Tonciu sau Andreea Antonescu.

Aceste produse ar trebui să vindece acneea și să trateze și alte probleme ale pielii, într-un mod miraculos, cu ajutorul unor ingrediente sigure și foarte eficiente. Totuși, de multe ori produsele acestea fac mai mult rău decât bine.

Medicul dermatolog care este de fapt farmacist și produce aceste creme este acuzat că a distrus tenul a multe tinere. Fetele au făcut un grup pe Facebook  cu numele „Mi-a distrus faţa PluSHIT”care a adunat aproape 100.000 de membri, unde fiecare își spune părerea despre aceste creme. Unele poze sunt de-a dreptul șocante! Fete cu tenul normal, fără probleme, au ajuns să arate monstruos. Mai multe tinere au făcut sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar de aici a fost trimis pentru cercetări Poliţiei Municipiului.

„La fiecare persoană în parte prima fază a doua și a treia o recomanda tuturor fără să vadă feţele și ce probleme au. În schimb aveau niște scoruri destul de mari și înșela fetele spunând că vom scăpa de acnee şi restul problemelor. Timp de 2 luni am folosit cele două faze și în schimb am ajuns să irosesc niște bani și să mă aleg cu mai multe probleme decât aveam ! Vrem dreptate și să plătească pentru tot ce a făcut și a mințit și ne-au luat bani …. !”, a mărturisit o clientă.

Una dintre tinerele care au folosite aceste produse, Alexandra Simon, a ajuns pe perfuzii la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului din Sighetu Marmației pentru că făcuse șoc anafilactic. Pe grupul de Facebook se pot găsi povești de-a dreptul șocante.

Experiențele a multe tinere cu această companie de produse cosmetice, dar și fotografii înainte și după cu fetele care și-au distrus fața folosind produsele,  pot fi văzute pe Libertatea.ro.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

2 Comments

2 Comments

  1. DORINA

    2020-05-23T20:51:28+03:00 at 20:51

    Cel mai bun tratament este sa va spalati cu apa si sapun „Dove”sau „JOHNSON PH 5,5” si seara la culcare sa dati cu o crema buna de calitate.Atentie spalatul cu sapun trebuie facut dimineata si dupa ce veniti din oras.Mai trebuie sa va uitati la termenul de garantie al cremelor,deci sa nu fie expirate.

  2. dorina

    2020-05-23T19:11:08+03:00 at 19:11

    Cel mai bun tratament este sa va

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top