Connect with us
Ce înseamnă când visezi bijuterii din aur. Când e de bine și când e semn rău

Spiritualitate

Ce înseamnă când visezi bijuterii din aur. Când e de bine și când e semn rău

Ce înseamnă când visezi aur și bijuterii din aur. Se spune că visele noastre, din timpul somnului, sunt în strânsă legătură cu evenimente care au loc pe parcursul zilei. În același timp, pot fi gânduri transpuse noaptea, când somnul este profund. Cu toate astea, se întâmplă des să visăm ceva ce nu are nicio legătură cu ce am făcut în timpul zilei, și uneori nici  măcar o explicație logică.

Ce înseamnă când visezi aur

Dacă ți s-a întâmplat să visezi aur, bijuterii din aur pe mâinile tale, la gâtul tău, sigur te-ai gândit și ce o fi însemnând asta. Ei bine, în vis, bijuteriile din aur sunt un semn bun care anunță creșterea puterii financiare, sau o avansare pe scara socială. Dacă visezi că ai mâinile pline de aur, înseamnă că ți-ai atins un obiectiv măreț, ori ai ajuns în punctul în care ai obținut echilibrul dintre stabilitate financiară și emoțională.

Dacă visezi, de exemplu, că ai intrat într-un magazin cu bijuterii din aur, și te simți copleștit de atâta strălucire, ei bine, mai ai de lucru cu propria persoană. Ești nesigur în anumite privințe, nu ai suficientă încredere în tine și îți este teamă să ieși din zona de confort.

Visul cu aur este bun

Ce înseamnă când visezi aur. În tradiția persană, în general, visul în care vezi aur este bun, însemnând bogăție, fericire, o viață cu adevărat împlinită.

Tradiția românească, în schimb, admite că aurul în vis înseamnă bogăție și prosperitate, dar spune că această bogăție nu îți aduce nici fericire, nici liniște și nici îndestulare.

Cu toate astea, se spune că dacă visezi bani de aur ai șanse mari să te căsătorești, sau poate ai gânduri de căsătorie. În același timp, dacă visezi obiecte mari din aur, cum ar fi un vas, este semn că vei fi avansat la locul de muncă. Meritele îți vor fi recunoscute.

Aurul pe care îl atingi semnifică un hobby pe care îl vei descoperi în perioada imediat următoare. Aurul sub formă de coroană semnifică înțelepciune, în timp ce o pepiță de aur e semn că ești o persoană sănătoasă. Dacă visezi o brățară de aur, este posibil să cunoști pe cineva cu care vei lega o prietenie strânsă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top