Connect with us
Atrage NOROCUL și BANII în 2018! Fă asta de ANUL NOU și tot anul va fi îmbelșugat și plin de bucurii

Spiritualitate

De ce trebuie să intre în 2018 un bărbat înainte în casa ta și ce trebuie să porți în patofi pentru un an plin de bani

2018 din punct de vedere astrologic și numerologic este per total un an bun, indiferent de zodia în care te-ai născut sau cifra destinului, dar specialiștii în numerologie recomandă ca astăzi, 1 ianuarie 2018, de anul nou să respectăm anumite ritualuri pentru a atrage norocul de partea noastră, scrie Revista Teo.

Indiferent cât de mult sau nu crezi în ceea ce spun astrologii sau numerologii cu siguranță ai și tu anumite superstiții sau cel puțin ai auzit de ele.

Am stat și am vorbit  cu unii dintre cei mai cunoscuți astrologi, numerologi și bioenergeticieni din România pentru a vă prezenta o listă de tradiții și obiceiuri mai puțin știute.

Iată ce ne recomandă Lidia FecioruMihai VoropchieviciMinerva și Urania pentru ca 2018 să fie un an imbelșugat și să atragem norocul și banii de partea noastră.

Ce trebuie să faci în prima zi din 2018 că să ai noroc tot anul

Sunt o groază de tradiții pentru prima zi din an, dar una din cele mai importante este ca pragul casei să fie trecul în noul an de un bărbat. Bătrânii spun că acesta trebuie să fie neapărat brunet!

Specialiștii nostri spun ca este mai puțin importantă culoarea părului, dar musai ca pragul casei să fie trecut de un bărbat un noul an. Așadar, dacă deja nu ați încălcat această tradiție, nu uitați când ajungeți acasă să lăsați barbatul sa treacă primul pragul.

Dacă vrei ca banii să nu îți lipsească din buzunar în 2018 atunci este musai ca astăzi să nu cheltuiești bani. Stiu că este puțin cam greu de respectat, dar evită pe cât poți de mult să îi dai pe „neprevăzute”.

De asemenea în pe 1 ianuarie 2018 nu trebuie să ai niciun portofel gol și musai să ai și bani în buzunar. Nu lăsa ca prima zi din an să te prindă cu buzunarele sau portofelele goale.

Tot astăzi, 1 ianuarie 2018, nu este bine să arunci gunoiul. Se spune că dacă faci asta îți arunci norocul.

Poartă pe 1 ianuarie în pantofi bani

Citește aici de ce trebuie să porți bani în pantofi în prima zi din 2018.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top