Connect with us
Zodiacul chinezesc pentru 2018. Predicțiile lui Mihai Voropchievici, pentru fiecare zodie

Știri

Horoscop chinezesc pentru 2018. Predicțiile lui Mihai Voropchievici, pentru fiecare zodie

Horoscop chinezesc pentru 2018. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat zodiacul chinezesc pentru anul 2018, pentru fiecare zodie în parte, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Zodiacul chinezesc pentru 2018

  • Șobolan – nu intrați în conflicte care să vă ducă la procese.
  • Bivol – obstacole la orizont, pe care le puteți depăși. Nu faceți tranzacții imobiliare.
  • Tigru – an excelent pentru ei.
  • Iepure – un an de schimbări, cu surprize benefice în dragoste.
  • Dragon – evitați deciziile în pripă.

Horoscop Oana Hanganu 1-7 ianuarie 2018

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 1-7 ianuarie 2018. Află care sunt zodiile favorizate de astre și vezi dacă zodia ta se numără printre ele!

Berbecii care vor să se mute sau să investească într-o casă primesc ajutor financiar din partea familiei…Citește aici horoscopul complet pentru Berbec!

Taurii au multe invitații de onorat chiar și după Revelion. Din acest motiv, nu vor sta prea mult pe-acasă…Citește horoscopul complet pentru Taur!

Gemenii primesc bani sau confirmarea oficială a aprecierii de care se bucură în domeniul lor de activitate…Citește horoscopul complet pentru Gemeni!

Racii  trebuie să își restabilească prioritățile și să fructifice la maximum oportunitățile profesionale care apar…Citește horoscopul complet pentru Rac!

Leii trebuie să onoreze o invitație sau să plece într-o călătorie în interes profesional deși ar prefera să stea acasă…Citește horoscopul complet pentru Leu!

Fecioarele depășesc situații ce par fără ieșire, ajutate de persoane la care nici nu s-ar fi gândit să apeleze…Citește horoscopul complet pentru Fecioară!

Balanțele primesc propuneri de colaborare care le iau prin surprindere, dar le cer răspuns rapid…Citește horoscopul complet pentru Balanță!

Scorpionii obțin tot ce vor. Marte, planeta Acțiunii și Jupiter, planeta Norocului, acționează în favoarea lor…Citește horoscopul complet pentru Scorpion!

Săgetătorii sunt receptivi la nou și nestatornici în iubire. În carieră, creativitatea poate fi marele lor atu…Citește horoscopul complet pentru Săgetător!

Capricornii spun exact ce gândesc și ce vor, chiar cu riscul de a-i  surprinde sau de a-i deranja pe cei din jur…Citește horoscopul complet pentru Capricorn!

Vărsătorii nemultumiți de locul de muncă sau de statutul lor profesional iau în calcul schimbări drastice…Citește horoscopul complet pentru Vărsător!

Peștii au parte de surprize plăcute în plan financiar. În iubire, cei singuri au șanse mari să-și găsească jumătatea…Citește horoscopul complet pentru Pești!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top