Connect with us
Obiecte care aduc ghinion. Ce nu trebuie să ții niciodată în casă

Spiritualitate

Obiecte care aduc ghinion. Ce nu trebuie să ții niciodată în casă

De-a lungul timpului, oamenii au început să creadă în tot felul de superstiții, pentru a se feri de ghinion. Se zice că există mai multe obiecte care nu fac deloc bine dacă le ții în casă, ceea ce înseamnă că ar trebui să scăpăm cât mai repede de ele. În funcție de obiceiurile din mai multe zone, află ce nu trebuie să ții niciodată în casă.

Lucruri din casă care aduc ghinion

Tradiția spune că nu este bine să ții în casă obiecte stricate, pentru că acestea pot fi surse de energie negativă, care îți afectează atât starea de spirit, dar și atrag asupra ta tot felul de forțe malefice. De exemplu, se spune că un ceas stricat atrage moartea, motiv pentru care nu ar trebui să ținem niciodată așa ceva în casă.

Nu-ți poartă prea mult noroc nici ușa neagră de la intrare. Trebuie să fim atenți înainte de a achiziționa acest obiect și să-l schimbăm dacă nu se încadrează în standarde. În tradiția chinezească Feng Shui, o ușă neagră atrage ghinionul asupra casei și asupra tuturor celor care locuiesc în ea.

Cactușii aduc ghinion

Cactușii sunt unele dintre cele mai frumoase și iubite plante, pentru forma lor interesantă. Deși mulți oameni au în casa lor o astfel de plantă, se pare că nu procedează tocmai bine. Pinii lor foarte bine ascuțiți se spune că provoacă cearta și neînțelegerile dintre rude și dintre partenerii de viață. Nu țineți un cactus în casă, mai ales în dormitor!

Și plantele moarte aduc ghinion. Dacă ai o plantă uscată, de orice fel, tradiția spune că ai face bine să o arunci sau să o scoți afară până își revine, pentru că atrage energia negativă.

Poate că mulți au auzit de această superstiție, cum că nu este bine să ținem o umbrelă aprinsă în interior, nici măcar pe post de ornament. Conform tradiției chineze, aceste obiecte le înfurie pe spiritele bune, care se ocupă de protejarea caselor și a celor care locuiesc în ele, motiv pentru care se vor răzbuna.

Lasă umbrela afară la uscat și nu o deschide niciodată în casă, nici doar de distracție sau pentru un design interesant.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top