Connect with us
ULTIMA ORA: Masuri speciale pentru slujba de Paste. DECIZIA luata de BOR

Spiritualitate

ULTIMA ORA: Masuri speciale pentru slujba de Paste. DECIZIA luata de BOR

Criza cauzata de coronavirus ii obliga pe reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane sa ia masuri speciale pentru Slujba de Inviere. Daca evolutia coronavirusului din Romania va fi nefavorabila, exista posibilitatea ca slujba sa fie transmisa online.

Intr-un mesaj oficial, Biserica a precizat ca se va adapta treptat si responsabil, in functie de evolutia situatiei, la realitatea dictata de actuala criza medicala, ca toate institutiile importante din tara, respectand strict reglementarile autoritatilor medicale.

„Discernamantul moral, grija fata de ceilalti si responsabilitatea individuala sunt asadar imperative in aceasta perioada critica, pe care trebuie sa o travesam calm si cu deplina incredere in Dumnezeu”, au transmis reprezentantii Bisericii Ortodoxe, scrie realitatea.net.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top