Connect with us
Bionenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit metoda cea mai simplă prin care poți scăpa de blesteme și de vampirii energetici.

Spiritualitate

Lidia Fecioru te învață cum să te ferești de blesteme și vampiri energetici

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit modalitatea cea mai eficientă prin care poți scăpa de vampiri energetici, deochi și de blesteme.

„Exista furtul de energii, care se sparge cel mai repede în plexul solar. Se poate face când omul se uită cu invidie la ține, cu răutate, dar și cu admirație. Sunt și oameni care se deoache singuri. Sunt mulți care nu conștientizează forță gândurilor. Există vampiri energetici. Cei întorși de la sân, toți sunt așa. Pe parcursul vieții, ei își dau seama de acest lucru. Pot face acest atac energetic și copiilor. Poți chiar să mori din cauza unui deochi”, a spus Lidia Fecioru, la Adevăruri Ascunse.

Există câteva metode care te pot scăpa de aceste blesteme și de furtul energetic manifestat de vampirii energetici.

„Eu îi învăț pe oameni o protecție. Ne imaginăm îmbrăcați într-un glob de oglindă, dar cu oglinda în afară. Atunci, orice fel de furt de energie se întoarce înapoi cu putere dublă. Asta ține si de blesteme”, a mai spus Fecioru.

Totodată, cel care a fost deochiat mai poate să își imagineze că prinde soarele în mână și-l așază pe plexul solar, acea zonă care se mai numește și creier emoțional.

În cazul copiilor deochiați, rugăciunea „Tatăl Nostru”, spusa de mamă, de șapte ori, este cea mai bună metodă.

Citește și: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Cum își ruinează zodiile viața

Citește și: Lidia Fecioru spune ce să nu faci niciodată cu banii!

Citește și: Lidia Fecioru te invata cum sa ai noroc tot anul!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top