Connect with us
A fost lansat imnul oficial al Olimpiadei de la Rio

Sport

A fost lansat imnul oficial al Olimpiadei de la Rio

Videoclipul piesei a fost lansat de Som Livre si prezinta povestea a 4 tineri sportivi din Brazilia. Numele melodiei, „Inima si suflet”, specifica trairile si daruirea cu care cei 4 reusesc sa performeze in inot, box, gimnastica si atletism si puterea incredibila de lupta a acestora.

IMNUL OLIMPIADEI DE LA RIO

CITESTE SI: Cele mai sexy sportive de la Olimpiada, in toata splendoarea I FOTO
CITESTE SI: Reguli de baza pentru o alimentatie corecta cand faci sport

Echipa de gimnastica feminina a Romaniei a terminat pe locul 7 la turneul preolimpic de la Rio si a ratat calificarea la Olimpiada din aceasta vara. Este pentru prima data in 48 de ani cand se intampla acest lucru.
In urma ratarii calificarii cu echipa la JO 2016 si a clasarii pe locurile 5-8 la turneul preolimpic, Romania are dreptul sa trimita la Olimpiada o singura gimnasta, care va fi nominalizata de FRG.

La masculin, Romania va fi reprezentata doar de Marian Dragulescu, datorita medaliei mondiale de argint de la sarituri pe care acesta a obtinut-o.

Jocurile Olimpice de Rio de Janeiro se vor desfasura intre 5 şi 21 august. Peste 10.500 de sportivi de la 205 Comitete Olimpice Nationale vor participa la probele sportive.
Jocurile Olimpice vor fi transmise in Romania de TVR.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top