Connect with us
AFC RAPID s-a inscris in liga a 5 a municipala. Anuntul a fost facut de Horia Manoliu, presedintele Asociatiei Fotbal Club Rapid Bucuresti.

Sport

AFC Rapid s-a inscris in Liga a V a

AFC Rapid s-a inscris in Liga a cincea! Anuntul a fost facut de presedintele Asociatiei Fotbal Club Rapid, Horia Manoliu, care pana de curand a ocupat functia de director de marketing la FC Rapid SA.

„Am fost astazi de dimineata si am inscris AFC Rapid in AMFB, in Liga a V-a zonala. Este un pas normal pentru ca altfel s-ar fi pierdut toata munca din ultimii ani. Deocamdata Rapidul nu a murit, si ma refer aici la societatea pe acțiuni aflata in faliment, deoarece nu exista o decizie definitiva a unei instanțe in acest sens. Dar daca nu ne inscriam in Liga a V-a exista riscul sa pierdem tot. Antrenorii si jucatorii de la grupele de copii si juniori nu mai au contracte cu FC Rapid SA si se imprastiau, practic toata munca se pierdea”, a spus Manoliu pentru Agerpres. Acesta a precizat ca noul club nu are legatura cu George Copos sau Valerii Moraru si ca va beneficia de sustinerea CS Rapid, urmand a evolua pe stadionul Giulesti.

Potrivit lui Horia Manoliu, noua echipa de fotbal detine palmaresul clubului Rapid din 1923 si pana in 2006. Asociatia detine 0.25 la suta din actiunile SC FC RAPID SA, care se afla in faliment.

Vestea inscrierii acestui nou club de fotbal vine ca o surpriza. Vali Caciureac, presedintele CS Rapid, anuntase ca vrea sa infiinteze un nou club, numit Rapid Miscarea Feroviara, care sa beneficieze de sustinerea Ministerului Transporturilor.

Citeste si: Apare noul RAPID? Planul pentru renasterea clubului din Giulesti

Ulterior, Vali Caciureac a confirmat ca Rapidul lui Horia Manoliu va beneficia de sustinerea Clubului Sportiv Rapid. „Rapidul nu moare! Echipa inscrisa de Horia va juca pe Giuleşti, iar noi, clubul sportiv, o vom sustine cu stadionul si cu utilitatile. Sper ca echipa sa urce cat mai mult”, a spus Caciureac, intr-un interviu acordat DigiSport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top