Alertă înainte de meciul României cu Polonia! 200 de huligani polonezi pot ajunge la București

10.11.2016
Alertă înainte de meciul României cu Polonia! 200 de huligani polonezi pot ajunge la București

Federația Poloneză de Fotbal a vândut toate cele 3.000 de bilete primite pentru meciul de pe Arena Națională cu România, de vineri.

Deși biletele au fost distribuite printr-un sistem securizat de vânzare online, presa poloneză avertizează că în jur de 200 de huligani interziși pe stadioane pot ajunge la București, în ciuda măsurilor luate de forul polonez.

Autoritățile din Polonia au anunțat că iau măsuri pentru a-i împiedica pe huliganii ajunși în posesia biletelor să părăsească țara. Polonezii urmează să trimită polițiști care să colaboreze cu autoritățile străine.

Citește și: Probleme pentru Daum înainte de meciul cu Polonia! Săpunaru e incert

Huliganii polonezi sunt renumiți pentru incidentele produse de-a lungul timpului. Cel mai recent incident s-a produs luna trecută, la Madrid. Treizeci de suporteri ai clubului Legia Varșovia au fost reținuți după ce au provocat incidente înaintea meciului din UCL cu Real Madrid.

Huliganii au fost acuzaţi de violenţe, intimidare, rănire, provocare de pagube şi tulburarea ordinii publice. Trei dintre ei au agresat mai multe chelnerițe într-un bar din Madrid și le-au furat telefoanele.

România va întâni, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, reprezentativa Poloniei, în etapa a IV-a a Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.