Categorii Sport

Alex Cicâldău scos cu targa de pe teren în meciul cu Viitorul

Alex Cicâldău a fost grav accidentat de Andrei Artean de la Viitorul în minutul 9 de la debutul meciului dintre Viitorul vs Craiova. Accidentarea s-a produs în urma unei lovituri  extreme la cap primite de jucătărul Craiovean, iar Artean de la Viitorul a fost eliminat din meci.

Momente de panică la Viitorul! Cicâldău grav accidentat, salvarea a intervenit

Meciul dintre Viitorul vs Craiova a început cu emoții pentru toți cei care se află pe teren. Alexandru Cicâldău a fost grav accidentat de jucătorul de la Viitorul, Andrei Artean și pus la pământ fară reacție minute bune.

Salvarea nu a putut intra pe teren din cauza panourilor publicitare, îngrijirile medicale au sosit în cele din urmă, iar jucătorul Craiovei a fost pus pe picioare de medici, dar a primit interdicție din partea doctorilor să mai joace.

Gestul jucătorului de la Viitorul a fost sancționat cu cartonaș roșu de către arbitru. Viitorul va juca în 9 oameni până la final de meci.

Alexandru Cicâldău lovit grav pe teren de un jucător de la Viitorul

Din informațiile obținute de HUFF.ro Alex Cicâldău se simte bine după ce a primit îngrijiri medicale și îi este recomandată odihna, acesta nu a fost lăsat să rămână nici măcar pe teren și a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Meciul Viitorul – Craiova este în format live video și live blog pe Huff.ro.

Jocul a început agresiv și faulturile și cartonașele galbene au curs chiar din primele minute ale primei reprize. Scorul egalizator a venit în minutul 45 + 2.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-09-14T21:53:25+03:00 21:53

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More