Connect with us
Anamaria Prodan intervine în scandalul lui Marica și îi ia apărarea

Vedete

Anamaria Prodan intervine în scandalul lui Marica și îi ia apărarea

Ciprian Marica este implicat într-un scandal de proporții. Au apărut niște imagini cu acesta în compania unei femeie căsătorite. Imaginile au fost surprinse chiar de soțul acesteia în vara anului 2019 și au ajuns în atenția publicului abia acum. Reacțiile au fost numeroase atât din partea publicului, cât și din partea apropiaților lui Marica. Și impresara Anamaria Prodan i-a sărit în ajutor bunui său prieten și i-a criticat dur pe cei care au publicat filmarea.

Anamaria Prodan intervine în scandalul lui Marica și îi ia apărarea

Impresara nu s-a putut abține și a reacționat la scandalul în care e implicat Marica. Aceasta îi ia apărarea fostului fotbalist și cred că s-a creat o telenovelă dintr-un episod vechi, ce nu ar fi trebuit adus în actualitate. Ea a declarat că și ea a fost cândva într-o astfel de situație, însă a gestionat-o cu mult mai bine.

„Eu cred că în viața privată a cuiva nimeni nu are dreptul să se bage. Nimeni nu știe ce relația are această doamnă cu soțul sau dacă mai sunt împreună. În viața asta, nu pot să fiu de acord cu cei ce filmează în privat și dau pe post sau la ziare. Eu am trăit o astfel de experiențăn care mi-a făcut, să spunem, între ghilimele, rău. Eu și prietenul meu am știut s-o gestionăm. La fel și familiile noastre.”, a declarat Anamaria.

Anamaria l-a încurajat pe prietenul său. Este de părere că în aceste momente, atenția trebuie îndreptată către problemele reale din România, nu asupra unui astfel de scandal. În plus, imaginea lui Marica nu ar fi trebuit pătată de un astfel de episod, având în vedere cariera sa sportivă lăudabilă. Vedeta susține că Marica este un idol al femeilor și trebuie în continuare respectat.

„L-am sfătuit să iasă și să spună: «Care e treaba voastră? V-ați plictisit în carantină? Nu aveți subiecte? Eu sunt Marica și sunt numărul 1. Nu mă interesează ce crede lumea despre mine. Este doar problema mea și a familiei mele». Ambele femei au copii și nu e drept ca acești copii să vadă ce face presa.”, adaugă impresara.

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

2 Comments

2 Comments

  1. Manu

    2020-05-05T09:10:36+03:00 at 9:10

    La câte puțe a tras pe găurica femeia asta …

  2. victor

    2020-05-04T20:12:46+03:00 at 20:12

    Tu ai avut patania SI CU Marica, nu ca Marica. Cred ca tu ai avut patanii cu ffffff multi dintre fotbalisti. ….. Norocul lui Reghe ca era coleg de camera cu cel care ti-a patit-o .. Reghe pleca din camera ..ca sa o patesti…. apoi te-a luat de nevasta.. asa patita ..cu multi !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top