Connect with us
Dinamo - Chindia meci amanânat, 6 cazuri de COVD-19. Echipa lovită de coronavirus

Sport

Dinamo – Chindia meci amanânat, 6 cazuri de COVD-19. Echipa lovită de coronavirus

Dinamo București este lovită de coronavirus! 6 jucători ai echipei din Ștefan Cel Mare au fost infectați cu COVID. Meciul de astăzi  cu Chindia a fost amânat, dar nu s-au comunicat informații cu privire la meciul de duminică. Importanța meciului Dinamo – Chindia de astăzi avea o miză mare, ambele echipe sunt pe lista de retrogradare și punctele erau esențiale.

Coronavirus lovește Dinamo și-i reduce șansele

Duminică ar fi trebuit să se joace meciul retur Chindia – Dinamo, dar încă nu a fost comunicată vreo decizie în acest sens. Meciul de astăzi a fost amânat, după ce 6 jucători din lotul Dinamo au fost găsiți infectați cu coronavirus la testele făcute.

În funcție de decizia conducerii echipei, se va hotărî soarta meciului de duminică, asta dacă ceilalți jucători din lot nu sunt depistați ca fiind și ei bolnavi de COVID-19.

Pe lângă aceste cazuri, s-au mai înregistrat și altele în fotbalul din România. De exemplu, pozitiv la coronavirus a fost diagnosticat medicul echipei FC Botoșani, la fel și căpitalul echipei, un magazioner al clubului Dinamo, dar și doi fotbaliști de la Chiajna.

Cel mai probabil meciul de duminică va fi amânat și el din motive de siguranță

Mulţescu vine gratis la Dinamo

Gheorghe Mulţescu se întoarce la Dinamo pentru a 4-a oară. Poreclit „SMURD”, Mulţescu i-a luat locul lui Adrian Mihalcea pe banca echipei. A fost dorinţa fanilor care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă.

Mulţescu nu va veni singur la Dinamo. Colner Ţălnar va fi director tehnic.

Cu 7 etape înainte de final, Dinamo este la 5 puncte de locul care o menţine în prima ligă.

Mulţescu nu vrea să primească vreun ban pentru moment.

„Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată”, spune acesta.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top