Connect with us
Ce face acum micul Hercule. Era faimos când avea 5 ani, iar acum e un adolescent în toată firea

Sport

Ce face acum micul Hercule. Era faimos când avea 5 ani, iar acum e un adolescent în toată firea

Giuliano Stroe este copilul din Olt supranumit ”Micul Hercule” după ce la vârsta de cinci ani, în 2009, a intrat în Cartea Recordurilor pentru forța de care dădea dovadă. Deși era doar un copil de grădiniță, trupul său era sculptat, la fel ca al unui halterofil profesionist. Tatăl său a fost mentorul acestuia, care l-a îndrumat să pornească pe acest drum, dar care a și avut de suferit din cauza decizie sale de a-și transforma copilul într-un pachet de mușchi. Giuliano a devenit acum un adolescent în adevăratul sens al cuvântului și este foarte schimbat.

Micul Hercule s-a făcut băiat mare

Micul Hercule a devenit cunoscut în urmă cu aproximativ 10 ani. Acesta a impresionat pe toată lumea prin povestea sa și felul în care arăta la doar 5 ani. În timp ce copiii de vârsta lui mergeau la grădiniță și se jucau, el se antrena intens, pentru a obține un trup de invidiat. În plus, el a participat la un concurs televizat din Italia, unde a reuşit să meargă 10 metri în mâini, cu o greutate agăţată de picioare.

De-a lungul anilor, cazul acestui copil a ajuns de nenumărate ori în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Olt, iar Iulian Stroe, tatăl lui și cel care l-a transformat într-un sportiv de la o vârstă fragedă, a fost, la un moment dat, la un pas de a fi decăzut din drepturile părinteşti, pentru rele tratamente aplicate minorului. Iulian este chiar el un împătimit al sportului și fiul său cel mare, sportivul familiei, îi seamănă perfect din toate punctele de vedere.

Micul Hercule a ajuns acum la vârsta de 16 ani și continuă să practice sport. El nu a renunțat la box și la antrenamentele dificile și continuă să își dedice mare parte din timp pasiunii sale care l-a făcut faimos de la o vârstă fragedă. El s-a înscris chiar și la competiții pugilistice oficiale, unde a înregistrat deja câteva succese la categoria lui de vârstă. Giuliano arată la fel de bine și acum și este foarte activ pe conturile de socializare, unde publică imagini și filmulețe cu activitatea și cu antrenamentele pe care le face. Tatăl său a înființat chiar și o asociație afiliată Federației Române.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top