Connect with us
Coreea de Sud - Germania scor live și video online - CM 2018

Sport

Coreea de Sud – Germania scor final 2-0. Rezumat video. Nemții, eliminați de la CM 2018!

Coreea de Sud Germania scor final 2-0. Surpriza Mondialului! Germania părăsește CM  2018, după ce a fost invinsă de Coreea de Sud.

Campioana mondială en-titre trăiește o umilință maximă, fiind învinsă în prelungiri de naționala sud-coreeană, după un meci foarte slab.

Nemții termină pe ultimul loc în grupa din care s-au calificat Suedia și Mexic. Mexicanii au pierdut meciul cu suedezii cu 0-3.

Germania nu a mai fost eliminată din faza grupelor de la CM 1938.

Rezumat video mai jos!

FINAL: Germania se duce acasă! Victorie superbă a sud-coreenilor!

Minutul 90+6: Gol Coreea de Sud! Neuer iese mult din poartă, greșește o minge și Heung-Min Son marchează în poarta goală. Germania este eliminată!

Minutul 90 +1: Gol Coreea de Sud! Young-Gwon Kim (Coreea de Sud) are de îndeplinit o simplă formalitate și împinge mingea în poartă după o respingere care l-a derutat pe portar. 

Inițial se ridicase offiside, dar dupa arbitraj video, s-a validat golul!

Minutul 88: Șut al lui Kroos de la 18 metri, dar portarul sud-coreean prinde.

Minutul 87: Ocazie Germania! Hummels lovește cu umărul din 7 metri și mingea se duce pe lângă poartă.

Minutul 84: Brandt încearcă de la 20 de metri, dar șutul său trece peste poartă, fără emoții pentru sud-coreeni.

Minutul 78: Son trage din marginea careului, mingea trece milimetric pe lângă poartă.

Update: Suedia face spectacol cu Mexicul și duce scorul la 3-0!

Minutul 67: Gomez lovește bine cu capul, dar mingea este pe centrul porții și goalkepperul reține.

Minutul 66: Atac bun al coreenilor, dar jucătorii asiatici se încurcă în careul advers, iar nemții resping.

Update: Suedia marchează din penalty și duce scorul la 2-0, trecând pe primul loc în grupă.

Minutul 58: Veteranul Mario Gomez intră pe teren în locul lui Khedira.

Minutul 56: Ja-Cheol Koo este schimbat din cauza accidentarii.Tae-Yong Shin îl trimite pe Hee-Chan Hwang (Coreea de Sud) în teren.

Minutul 51: Ocazie Germania! Timo Werner (Germania) a ratat o oportunitate din interiorul careului. El a tras tare, dar mingea a trecut cu mult pe lângă bara stânga.

Update: Gol Suedia, care conduce Mexic cu 1-0! La acest scor, Germania este eliminată de la Mondial!

Minutul 48: Seon-Min Moon  a primit cartonaș galben!

MInutul 47: Ocazie Germania! Portarul Jo Hyeonwoo are o intervenție de senzație la lovitura lde cap a lui Gortezka!

Update; A inceput a doua repriza!

Pauză: Scor alb la pauză între cele două echipe, după o primă repriză fără prea multe faze de poartă. Același scor se înregistrează la pauză și în partida dintre Mexic și Suedia. La aceste rezultate, Mexicul și Germania sunt calificate în optimi (nemții au avantajul meciului direct cu suedezii).

Minutul 40: Ocazie Germania! După un corner, Hummels se descurcă bine între fundașii coreeni, dar portarul intervine la sacrificiu îi ia mingea din picioarele neamțului.

Minutul 35: Nicio ocazie mare pentru Germania până acum, care nu arată în aceste momente ca o campioană mondială. Deși au pasat mai mult și au o posesie mai bună, europenii nu au reușit să pună probleme la poarta adversarilor, atacurile lor fiind respinse fără prea multă dificultate de sud-coreeni.

Minutul 24: O nouă șansă pentru sud-coreeni! Vedeta Son șutează imprecis de la aproximativ 10 metri, iar mingea se duce mult pe lângă poarta lui Neuer. Germania a dat o replică palidă până acum și nu a pus probleme la poarta asiaticilor.

Minutul 18: Ocazie Coreea de Sud! Neuer are probleme la o lovitură liberă a asiaticilor, dar reușește până la urmă să respingă în corner.

Minutul 12: Kim Younggwon are o intervenție salvatoare la un atac periculos al nemților și trimite în corner.

Wooyoung primește un cartonaș galben în minutul 8.

Minutul 7: Avem parte de un debut echilibrat de meci, ambele echipe stau bine în teren și nu oferă multe spații.

Update: A început partida Germania vs Coreea de Sud. Lovitura de start au avut-o nemții.

Update: Echipele oficiale de start:

Germania: 1. Manuel Neuer (căpitan) – 18. Joshua Kimmich, 5. Mats Hummels, 15. Niklas Suele, 3. Jonas Hector – 6. Sami Khedira, 8. Toni Kroos – 14. Leon Goretzka, 10. Mesut Ozil, 11. Marco Reus – 9. Timo Werner

Coreea de Sud: 3. Jo Hyeonwoo – 2. Lee Yong, 3. Jung Seunghyun, 19. Kim Younggwon, 14. Hong Chul – 17. Lee Jaesung, 15. Jung Wooyoung, 20. Jang Hyunsoo, 18. Moon Seonmin – 13. Koo Jacheol, 7. Son Heungmin (căpitan)

Vezi aici scorul de la celălalt meci din grupa, Mexic vs Suedia!

Campioana mondială en-titre a debutat slab la acest mondial, cu o înfrângere în fața echipei Mexicului.

În al doilea meci, nemții au reușit o victorie in-extremis la ultima fază, în meciul cu Suedia.

Conduși de echipa scandinavă, nemții au revenit după pauză și au dat lovitura printr-o lovitură liberă superb executată de Kroos, în ciuda faptului că rămăseseră în zece oameni, după eliminarea lui Boateng.

Grupa F este grupa cu cele mai multe scenarii posibile, toate echipele având şanse de a avansa în optimi.

Mexicul este prima, cu şase puncte, urmată de Germania, Suedia, câte trei, şi Coreea de Sud, zero. Mexicul se va califica dacă va învinge sau va face egal cu Suedia.

Mexicanii pot merge mai departe şi cu un eşec, dacă Germania, campioana mondială, pierde sau face egal cu Coreea de Sud. Germania merge mai departe cu o victorie la două goluri în faţa Coreei de Sud, dar şi cu o victorie indiferent de scor, dacă Suedia nu va învinge Mexicul.

Germania se poate califica şi la golaveraj, cu o victorie în meciul cu Coreea de Sud, chiar dacă Suedia învinge Mexicul. Suedia merge mai departe dacă bate Mexicul, iar Germania pierde cu Coreea de Sud.

Dacă Suedia şi Germania înving, scandinavii pot merge mai departe la golaveraj.

Chiar dacă a pierdut primele două partide din grupă, Coreea de Sud încă păstrează şanse de a ajunge în optimi, dar trebuie să învingă Germania şi să spere că Suedia va pierde cu Mexicul, departajarea urmând să se facă la golaveraj.

Cu toate acestea, ultimul scenariu pare fantezist.

Coreea de Sud a pierdut meciurile cu Mexic și Suedia, iar echipa care în 2002 ajungea în semifinale nu pare să aibă forța necesară pentru a mai produce o surpriză.

Son-Heung Min, fotbalistul lui Tottenham, a fost de departe cel mai bun jucător al coreenilor, însă nu a beneficiat de prea mult suport din partea coechipierilor.

Cele două echipe au jucat două trei meciuri directe, Germania având două victorii, iar Coreea de Sud una. Die Mannschaft s-a impus în 2002 la Cupa Mondială, cu 1-0, chiar în Coreea de Sud, în semifinale, impunându-se şi în 1994, cu 3-2.

Ultima dată când Germania era eliminată în faza grupelor se întâmpla în 1938.

Coreea de Sud Germania scor live: Echipele de start

Coreea de Sud: Jo Hyeonwoo – Lee Yong, Kim Younggwon, Jang Hyunsoo, Hong Chul – Hwang Heechan, Koo Jacheol, Jeong Wooyoung, Lee Seungwoo – Lee Jaesung, Son Heung-min. Selecţioner: Shin Taeyong.

Germania: Neuer – Kimmich, Suele, Hummels, Hector – Gundogan, Kroos – Thomas Muller, Reus, Werner – Mario Gomez. Selecţioner: Joachim Loew.

Meciul se dispută la Kazan și este arbitrat de americanul Mark Geiger.

Meciul este televizat de la ora 17.00 de TVR 1 și este live online pe tvrplus și poate fi urmărit livescore pe Huff.ro. Vă vom prezenta și rezumatul video.

Vezi și: Germania – Suedia, scor final 2-1. Rezumat video CM 2018

Vezi și: Germania – Mexic, scor final 0-1 Rezumat VIDEO – grupa F a CM 2018

2 Comments

2 Comments

  1. anonim

    2018-06-29T11:01:19+03:00 at 11:01

    lasa ca nici coreea de sud nu o sa mearga mai departe la urmatorul meci se va prabusi! acum i-a venit usor! dar data viitoare nu o sa mai fie asa! ce japonia se descurca eu zic spun ca nu! si ei nu au prea batut pe nimeni!

  2. anonim

    2018-06-29T10:58:56+03:00 at 10:58

    nu-i bai lasa! ca sunt argentina brazilia portugalia spania sincer as prefera sa iasa spania campioana mondiala anul asta ca sasa in 2014 si-au ratat sansa! a fost atunci un moment in care iti venea sa iti pui mainile in cap! pe cuvant vorbesc! nu e de joaca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top