Connect with us

Sport

Cristiano Ronaldo și-a pregătit transferul! Când pleacă de la Juventus

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști la nivel mondial. Celebrul sportiv a ajuns la un nivel la care mulți visează și cariera lui deja se apropie de sfârșit, pentru că înaintează în vârstă și va fi nevoit să se retragă. Până atunci, are planuri mari și se pregătește de un transfer important. Va mai sta ceva timp la noua echipă.

Cristiano Ronaldo, transfer la echipa care l-a consacrat

De ceva timp se tot vorbește despre transferul lui Cristiano Ronaldo. Un jurnalist italian a dezvălut care ar fi planul starului portughez. Astfel, Ronaldo doreşte să îşi ducă până la capăt actualul contract cu echipa italiană Juventus Torino, care se va încheia în iunie 2022. Mai apoi, el plănueiște să se transfere la Sporting, când va ajunge la vârsta de 37 de ani. La echipa care l-a consacrat ar urma să mai stea încă doi ani, după care să se retragă.

‘Ronaldo are o idee pentru viitorul său, pe care o vom dezvălui aici în premieră: vrea să-şi încheie ciclul la Juventus şi apoi să joace doi ani la Sporting’, a declarat jurnalistul italian Claudio Raimondi pentru programul ‘Pressing’ al postului de televiziune Sport Mediaset.

Jurnalistul a mai spus că Ronaldo vrea să o ajute pe Juventus să se claseze între primele patru formaţii din Serie A în acest sezon, pentru a se califica în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Cristiano Ronaldo a plecat de la Sporting Lisabona în 2003, când s-a transferat la Manchester United, de unde a ajuns apoi la Real Madrid, şase ani mai târziu. El joacă la Juventus din vara anului 2018, iar în 2022 s-ar împlini 4 ani de când a intrat în această echipă.

Sportiv de excepție și un soț-model

Cristiano Ronaldo nu este decât un sportiv remarcabil, ci și un partener de viață excepțional. Soția lui, Georgiana Rodriguez, este foarte recunoscătoare că are un așa soț și îl laudă mereu. Ea susține că este un tată exemplar, care se ocupă mult de familie și acordă toată atenția pe care și-ar putea dori o femeie și copiii.

„Este un tată exemplar și cel mai bun soț pe care l-aș fi putut avea. Fără îndoială, familia e prioritatea mea. Copilul și soțul meu au întotdeauna întâietate. Am mare grilă de ei, cu toată dragostea”, a declarat Georgina Rodriguez, într-un interviu acordat Sports Week.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top