Connect with us
Dinamo - FCSB (fosta Steaua) SCOR Live și rezumat VIDEO

Sport

Dinamo – FCSB (fosta Steaua) SCOR 2 – 2 Live și streaming live VIDEO. Teixeira egalează scorul

Dinamo FCSB SCOR LIVE. Dinamo și FCSB, Steaua lui Gigi Becali, s-au înfruntat în derby-ul României, duminică, 18 februarie, de la ora 20.45, pe Arena Națională. Scorul final este 2-2.

LIVE TEXT Dinamo – FCSB (fosta Steaua) SCOR 2 – 2

ACTUALIZRE, 22:45 – Meciul Dinamo – FCSB (Steaua) s-a terminat  la egalitate. Steaua a reușit să egaleze după ce mai bine de 67 de minute Dinamo a condus scorul. Meciul va fi disponibil și în format REZUMAT VIDEO  în curând.

ACTUALIZARE, 22:42 – Gooooool Steaua! Lovitură de teatru pe Arena Națională în minutul 92 FCSB egalează prin Teixeira.

ACTUALIZARE, 22:33 – Steaua FCSB înscrie și schimbă scorul în meciul cu Dinamo. Denis Man înscrie! Gooool! Scor Dinamo – FCSB 2-1.

ACTUALIZARE 22:22 – Două schimbări la Dinamo. Min. 72 – Schiumbare la Dinamo. Hanca a intrat în locul lui Dinamo. Min. 68 – Schimbare la Dinamo. Palic a intrat în locul lui Pesic.

ACTUALIZARE, 22:07 – Min. 59 – Replică rapidă a roş-albaştrilor. Teixeira a tras periculos de la marginea careului, dar mingea nu a prins spaţiul porţii.

ACTUALIZARE, 22:08 – Torje sutează în poarta Stelei și schimbă scorul. Gabi Torje înscrie, scorul Dinamo – FCSB Steaua este 2-0. Min. 57 – GOOOOOL, 2-0 Dinamo! Gabi Torje a marcat pentru a doua etapă la rând, după ce s-a distrat cu Găman şi o mare eroare a lui Andrei Vlad.

ACTUALIZARE, 21:59 – Meciul Dinamo – FSCB a revenit. Vă reamintim că acesta poate fi urmărit și online gratuit pe internet pe site-ul Digisport.ro sau pe Youtube, zeci de fani fac live streaming de la Dinamo – Steaua. Un exemplu de live streaming online al meciului este aici.

ACTUALIZARE, 21:38 – Final de repriză. Dinamo a controlat meciul cu FCSB. Scorul Dinamo – FCSB Steaua, la pauză este 1 – 0.

ACTUALIZARE, 21:36 – Două minute de prelungiri pentru repriza 1.

ACTUALIZARE, 21:29 – Mai sunt doar 7 minute până la pauza, scorul Dinamo – Steaua în minutul 39 este 1-0. Meciul poate fi urmărit LIVE pe internet pe site-ul Digisport.ro, în format video live gratuit și pe Telekom TV pentru clienții sau abonații companiei Telekom. De asemenea streaming live Dinamo – FCSB Steaua oferă și UPC pe platforma Horizon GO.

Min. 36 – Cartonaş galben primit de Cristi Tănase, după o intrare prea energică asupra lui Mihai Popescu.

ACTUALIZARE, 21:20 – Min. 25 – Ocazie FCSB! O acţiune construită frumos de roş-albaştri. Enache a centrat de pe dreapta, dar Florin Tănase a încercat o execuţie acrobatică şi pretenţioasă şi a trimis mult peste poarta lui Penedo.

Min. 20 – GOOOOOL, 1-0 Dinamo! Alb-roşiii au deschis scorul prin Pesic. Croatul a marcat simplu, din apropiere, după o centrare a lui Nistor. Faza a început cu o ieşire hazardată a lui Andrei Vlad şi a continuat cu o pătrundere a lui Torje, facilitată şi de o alunecare a lui Enache, scrie Digisport.ro

ACTUALIZARE, 21:10 – Goooool Dinamo!

Min. 14 – Primul galben al meciului e primit de Romera, pentru un fault asupra lui Florinel Coman.

ACTUALIZARE, 21:00- Min. 8 – Primul moment periculos în preajma careului lui FCSB. Salomao a primit într-o poziţie favorabilă, dar şutul său cu stângul a trecut la mare distanţă de poarta lui Vlad.

ACTUALIZARE, 20:50 -Min. 2 – Ocazie FCSB! Prima şansă a meciului, uan uriaşă, a aparţinut echipei lui Dică. Florinel Coman a centrat de pe stânga, iar Ovidiu Popescu a trimis cu capul, însă Penedo a respins cu un reflex spectaculos. Pe respingere, Enache a trimis incredibil pe lângă poartă, din 6 metri.

ACTUALIZARE, 20:48 – Start meci. Cel mai așteptat derby al anului 2018 a început. Meciul se joacă pe Național Arena

Partida din această seară reprezintă ultima șansă pentru „câinii roșii” să își asigure un loc în play-off-ul Ligii 1.

Un rezultat nefavorabil le-ar diminua șansele, iar totul ar urma să se decidă la Giurgiu, etapa viitoare, când Dinamo va întrunta Astra, o altă pretendentă la playoff.

De cealaltă parte, FCSB vine cu un moral foarte bun, după victoria cu Lazio, scor 1-0.

Steliștii au nevoie și ei de victorie pentru a menține lupta strânsă cu CFR.

Clujenii au bătut Astra, scor 2-0, și au asigurat fotoliul de lider în Liga 1 și în această etapă.

Revenind la Dinamo, trupa lui Vasile Miriuță se află pe locul 6, ultimul care garantează accederea în play-off.

Echipa roș-albă este la egalitate cu Viitorul și are doar două puncte în fața lui Poli Iași și FC Botoșani, înainte meciurilor din această etapă.

Ieșenii joacă azi cu Timișoara, meci în care pornesc ca favoriții, iar Botoșani înfruntă tot duminică Viitorul lui Gică Hagi.

Înaintea partidelor de azi, clasamentul Ligii 1 se prezintă astfel:

În ultima etapă a sezonului regulat se vor disputa meciurile: Dinamo – Astra, Poli Iași – Viitorul și FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș, partide care vor fi decisive pentru componența finală a play off-ului.

Până atunci, dinamoviștii vor înfrunta rivala tradițională, iar numărul fanilor „câinilor” se anunță a fi ridicat la meciul din această seară.

În meciul tur, FCSB a câștigat cu scorul de 1-0, grație unui gol marcat de Marko Momcilovic.


Eu aş merge la meciul cu Dinamo pe aceeaşi formulă ca la meciul cu Lazio. Pentru că, dacă schimbi mulţi jucători, nu mai ai acea omogenitate de care ai nevoie în play-off. 

Noi trebuie să demonstrăm în acest derby că suntem favoriţi la titlu, spunea Helmuth Duckadam, președintele de imagine al steliștilor, care a mai precizat că nu își dorește ca Dinamo să prindă play-off-ul.

Dinamo FCSB SCOR LIVE: Declarațiile celor doi antrenori

„Dinamo traversează un moment bun. Ne va aștepta o partidă foarte grea. Au avut întotdeauna o atitudine în plus la meciurile cu noi.

Este o partidă foarte importantă, derby-ul campionatului nostru. 

Au avut evoluții bune în partidele cu Chiajna și Craiova. Vor avea și suporterii în spate”, a prefațat meciul tehnicianul FCSB, Nicolae Dică.

De cealaltă parte, Vasile Miruță, antrenorul dinamoviștilor a spus că mizează pe aportul suporterilor la meciul din această seară.

„Suntem pregătiţi pentru meci, sper ca mâine seară să fim la 100%.

Pe stadion nu vor fi 30-35.000 de spectatori, vor fi 30-35.000 de dinamovişti care sunt sigur că ne vor împinge de la spate.

FCSB e o echipă bună, cu jucători de valoare, trebuie să recunoaştem.

Budescu, Tănase sunt jucători foarte buni, periculoşi la fazele fixe. Trebuie să fim atenţi.

Dar am mare încredere în jucători şi în faptul că vom avea ca de fiecare dată al 12-lea jucător în tribune.

Indiferent cine va juca la ei, noi trebuie să fim puternici mâine, să arătăm atitudine şi determinare. Probleme nu vor fi, asta vă garantez”, a spus tehnicianul.

Dinamo – FCSB SCOR LIVE – Echipe probabile

Nicolae Dică va aborda partida cu Dinamo fără atacanții Harlem Gnohere (suspendat) și Denis Alibec (accidentat). Cel mai probabil, Florin Tănase va fi folosit ca vârf, deși există posibilitatea ca și Florinel Coman să evolueze pe acel post.

FCSB: Andrei Vlad – Gabi Enache, Valerică Găman, Planic, Momcilovic – Pintilii, Teixeira – Dennis Man, Cristi Tănase, Florinel Coman – Florin Tănase.

Dinamo (4-2-3-1): Penedo – Romera, Maric, Katsikas, Olteanu – Mahlangu, Nistor – Torje, Pesic, Salomao – Nemec

Dinamo – FCSB: Meciul este arbitrat de Marius Avram

Arbitru la acest meci este Marius Avram. Arbitri asistenţi vor fi Adrian Radu Ghinguleac şi Mircea Orbuleţ, iar al patrulea oficial a fost delegat Adrian Comănescu.

Marius Avram mai are 3 derby uri în palmares.

Primul a fost în aprilie 2011, când Dinamo s-a impus cu 1-0 pe terenul Stelei printr-un gol marcat de Gabriel Torje.

Al doilea derby a venit câteva luni mai târziu, în finala Cupei României din 2011, când steliştii s-au impus atunci cu 2-1 printr-un gol marcat de actualul tehnician al steliştilor, Nicolae Dică.

Meciul Dinamo – FCSB (fosta Steaua) se dispută de la ora 20.45 și este televizat de DigiSport, Look TV și Telekom Sport. Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live al meciului și vă va prezenta rezumatul video al derby-ului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top