Categorii Sport

Elveția – Costa Rica scor final 2-2 – Rezumat video Meci CM 2018

Elveția Costa Rica scor final 2-2. Elvețienii au terminat la egalitate cu Costa Rica, dar se califică de pe locul al doilea al grupei.

Elveția va da piept cu Suedia în optimi, iar Brazilia, câștigătoarea grupei, va înfrunta Mexic.

Dzemaili a deschis scorul în minutul 31, apoi Waston a egalat în minutul 56. Drmic a dus Elveția în avantaj în minutul 88, dar Costa Rica a restabilit egalitatea și rezultatul final printr-un penalty în minutul 90+3. Execuția lui Ruiz a lovit transversala, apoi pe Sommer și a intrat în poartă.

Vezi rezumatul mai jos!

Elveţia este favorită în meciul cu Costa Rica, echipă care nu mai are nicio şansă de calificare în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia.

Vezi aici scorul live al acestei partide!

Vezi aici scorul de la Serbia vs Brazilia!

Partida se joacă miercuri, de la ora 21,00 (ora României), la Nijnîi Novgorod (stadionul Nijnîi Novgorod, TVR 2), în Grupa E.

Singurul lucru cert din grupă este că echipa Costa Ricăi este eliminată. Brazilia şi Elveţia au câte patru puncte, iar Serbia, trei.

Cu victorie sau egal în ultimele meciuri, Brazilia şi Elveţia merg mai departe.

Serbia trebuie să învingă Brazilia pentru a se califica în optimi, dar îi poate fi suficient şi un egal, dacă Elveţia e învinsă de Costa Rica la mai mult de un gol.

Ambele echipe au trecut de grupe la ediţia de acum patru ani, Costa Rica ajungând până în sferturile de finală, cea mai bună performanţă din istoria sa, fără a pierde vreun meci (a fost eliminată la loviturile de departajare de Olanda).

Lichtsteiner, Shaqiri şi Xhaka au scăpat doar cu amenzi după gesturile cu tentă politică făcute în timpul meciului cu Serbia şi vor putea juca în meciul de miercuri.

Elveţia a pierdut un singur meci din ultimele 24. Nati a jucat contra unor echipe din CONCACAF la ultimele două Cupe Mondiale, remizând cu Honduras în 2010 (0-0) şi învingând aceeaşi echipă în 2014 (3-0).

Cele două echipe s-au înfruntat de două ori până acum, de fiecare dată în meciuri amicale jucate în Ţara Cantoanelor. Elveţia s-a impus cu 2-0 în 2006 şi a pierdut cu 0-1 în 2010.

Elveția Costa Rica scor: Echipele de start

Echipele probabile pentru meciul care va avea loc pe stadionul din Nijnîi Novgorod (capacitate 45.000 locuri):

Elveţia: Sommer – Lichtsteiner, Schaer, Akanji, Ricardo Rodriguez – Xhaka, Behrami – Shaqiri, Dzemaili, Zuber – Seferovic. Selecţioner: Vladimir Petkovic.

Costa Rica: Keylor Navas – Gamboa, Acosta, G. Gonzalez, Duarte, Oviedo – Venegas, Guzman, Borges, Bryan Ruiz – Marco Urena. Selecţioner: Oscar Ramirez.

Arbitru: Clement Turpin (Franţa).

Meciul este televizat de TVR 2 și se joacă simultan cu partida Serbia vs Brazilia. Partida poate fi urmărită live stream online pe tvrplus.ro.

Huff.ro vă ține la curent cu scorul live al meciului și vă oferă și rezumatul video.

Vezi și: Brazilia – Elveţia, scor final 1-1 – Rezumat VIDEO Grupa E a CM 2018

Vezi și: Costa Rica – Serbia, scor final 0-1. Rezumat video

Acest articol a fost actualizat la: 2018-06-28T19:15:52+03:00 19:15

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More