Connect with us
Floyd Mayweather, surpriză de zile mari! În ce sport vrea să se lanseze

Sport

Floyd Mayweather, surpriză de zile mari! În ce sport vrea să se lanseze

După ce a fost cunoscut ani întregi pentru sportul care l-a consacrat, legenda americană a boxului, Floyd Mayweather ,intenţionează să se lanseze în MMA, artele marţiale mixte. Prin această decizie, sportivul relansează speculaţiile legate de organizarea unei noi confruntări cu luptătorul irlandez Conor McGregor, pe care l-a învins anul trecut.

„Voi începe în curând antrenamentele”, a declarat Mayweather pentru site-ul TMZ, referindu-se la oferta pe care i-a făcut-o un fost campion de MMA, Tyron Woodley.

„Am schimbat mesaje şi am discutat de câteva ori, aşa că vom începe să lucrăm împreună foarte, foarte curând”, a adăugat pugilistul.

El recunoaşte că are nevoie câteva luni de pregătire pentru a putea deveni un bun luptător de MMA. „Am nevoie de ceva mai mult timp pentru antrenamente, probabil între şase şi opt luni. Vrem să fim siguri că lucrurile se vor derula aşa cum trebuie”, a subliniat Mayweather.

Americanul consideră că punctul său slab îl reprezintă loviturile de picior, în timp ce la capitolul lupte (tehnicile la sol autorizate de MMA – n.red.) nu stă aşa rău.

„Mi-aş acorda o notă de 7 din 10 la acest capitol, care poate urca până la 9. Însă, desigur, în ceea ce priveşte jocul meu de mâini, pe o scară de la 1 la 10 este de 100. Apoi, pentru loviturile de picior, mi-aş acorda un 4 din 10″, a afirmat boxerul, care a deţinut titlurile mondiale la cinci categorii diferite de greutate pe parcursul carierei sale.

Floyd Mayweather a câștigat 50 de meciuri

Floyd Mayweather, în vârstă de 41 ani, supranumit „Money”, a strâns o avere colosală în urma meciurilor sale extrem de mediatizate, ultimul dintre ele disputat în august 2017, când a renunţat la retragere pentru a-l înfrunta pe Conor McGregor, starul UFC, principalul organizator de lupte MMA.

Confruntarea dintre cei doi a avut loc după regulile boxului, fiind urmărită de zeci de milioane de persoane din întreaga lume. Mayweather s-a impus prin KO tehnic în repriza a 10-a, înregistrând cu această ocazie a 50-a victorie din cariera sa, în tot atâtea meciuri disputate.

 

CITEȘTE ȘI: Caner Erkin, de la Beşiktaş Istanbul, riscă închisoarea. Ce gest nepermis a făcut sportivul în timpul unui meci

Primele zile pe pământ românesc pentru Andrei Stoica. Ce a facut sportivul

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top