Connect with us
hapoel beer sheva steaua scor

Sport

Hapoel Beer Sheva – FCSB (Steaua), 19 octombrie. Scor final 1-2. Rezumat Video

FCSB s-a impus în Israel şi şi-a asigurat în proporţie mare calificarea în primăvara europeană. Hapoel Beer Sheva – FCSB s-a încheiat cu scorul de 1-2 (Cuenca 88/ Gnohere 70, 75). În celălalt meci din Grupa G, Lugano a trecut cu scorul de 3-2 de Plzen.

Echipa lui Dică este primul loc, cu 9 puncte. Celelalte echipe au câte trrei puncte fiecare.

Vezi rezumatul meciului AICI!

Stire initiala

FCSB o înfruntă pe Hapoel Beer Sheva joi, 19 octombrie, de la ora 20.00, într-un meci contând pentru grupa G a Europa League. Meciul va fi transmis în direct de Pro TV.

Echipa lui Dică este lider înainte de meciul din această seară, având șase puncte, după primele două meciuri. Roș-albaștrii au trecut cu 3-0 de Viktoria Plzen și cu scorul de 2-1 de elvețienii de la FC Lugano.

De cealaltă parte, israelienii din Beer Sheva, fosta echipă a internaționalului român Ovidiu Hoban (actualmente la CFR Cluj) au acumulat doar 3 puncte, după ce au învins pe Lugano pe teren propriu, dar au pierdut în Cehia, la Plzen.

Hapoel Beer Sheva se află pe locul 5 în campionatul Israelului, cu 11 puncte după şase partide. În ultima partidă din campionat, gruparea preagătită de Bachar Barak a învins în deplasare, scor 3-1, pe Hapoel Ra’Anana.

Cel mai important jucător din lotul israelienilor este Isaac Cuenca, care a evoluat în trecut în tricoul Barcelonei. La această echipă mai evoluează și fostul dinamovist Hatem Elhamed.

„Morais va fi pe bancă, iar Ovidiu Popescu va fi lângă Nedelcu. Teixeira joacă în stânga, Man în dreapta, joacă și Tănase, și Budescu. Dică mi-a spus că vrea să înceapă cu Tănase și să intre Florinel Coman în a doua repriză. Poate și Bizonul să intre tot în a doua repriză. Și, în funcție de cum stă cu rezultatul, e posibil să-l bage și pe Enache”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport, dezvăluind tactica aleasă de Nicolae Dică în partida de azi.

Hapoel Beer Sheva Steaua Scor Live – Echipele de start

FCSB: Niță – Benzar, Bălașa, Planici, Momcilovici – Nedelcu, Ov. Popescu – Man, Budescu, Teixeira – Fl. Tănase

Hapoel Beer Sheva: Goresh – Taha, Broun, Elhamed – Elo, Radi, Ogu, Melikson, Korhut – Nwakaeme, Pekhart

Olandezul Kevin Blom va conduce la centru partida Hapoel Beer Sheva – FCSB din etapa a treia a Grupei G a Ligii Europa.

Joi, Kevin Blom va fi ajutat de Charles Schaap şi Joost van Zuilen, ambii asistenţi, Kamphuis Jochem şi Jeroen Manschot, adiţionali, şi de rezerva Bas van Dongen.

Huff.ro vă va oferi rezumatul video al meciului după fluierul final al arbitrului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top