Connect with us
În lenjerie intimă la TV! Moment amuzant pentru un ministru. Imaginile au devenit virale

Sport

În lenjerie intimă la TV! Moment amuzant pentru un ministru. Imaginile au devenit virale

Pandemia a provocat numeroase schimbări în viețile oamenilor, iar multe domenii s-au reorientat. Oamenii își desfășoară activitatea mai mult în mediul online, din propria casă. Deși pentru unii a fost greu să se despartă de locul de muncă și să se adapteze noilor condiții, se pare că unora la priește această noutate. Se simt în largul lor, sunt mult mai relaxați și se bucură de tot confortul propriei case. Unii profită atât de mult de acest avantaj, încât uită să-și pună pe ei pantalonii și chiar apar la TV în… lenjerie intimă.

În lenjerie intimă la TV! Moment amuzant pentru un ministru. Imaginile au devenit virale

Este vorba de Ionuț Stroe, ministrul tineretului şi sportului. Acesta a fost invitat la un post de televiziune la o emisiune live, unde a vorbit despre infrastructură și situația sportului în România. În timp ce vorbea despre meciurile pe care România le va organiza la Campionatul European și despre infrastructura din țara noastră, a devenit protagonistul unui episod amuzant. Acestuia i-a scăpat pe jos telefonul, iar atunci când s-a aplecat, a fost observat un detaliu surprinzător: cămașa sa elegantă nu fusese asortată cu o pereche de pantaloni pe măsură, ci cu una de lenjerie intimă.

Reacția prezentatorului a fost una de zile mari. Acesta a fost foarte surprins de cele văzute și nu știa cum să gestioneze situația, însă a continuat să discute despre subiectele legate de planurile și măsurile ce vor fi adoptate în domeniul sportului.

Imaginile au devenit virale imediat și au ajuns chiar și în atenția șefului MTS. Acesta a vrut să liniștească apele, așa că a postat un selfie pe o rețea de socializare în care a dovedit tuturor că ceea ce purta nu era o lenjerie intimă, ci o pereche de pantaloni scurți negri. Acesta le-a transmis internauților un mesaj amuzant, motivând că preferă să adopte un stil sportiv și relaxant.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top