Connect with us
Doi suporteri polonezi și cinci suporteri români au fost puși sub control judiciar, după incidentele de la România - Polonia.

Sport

Incidente la România – Polonia. Doi suporteri polonezi și cinci români, puși sub control judiciar

Doi suporteri polonezi și cinci români au fost puși sub control judiciar, după incidentele de la România – Polonia.

Patru huligani polonezi au fost puși sub urmărire penală pentru încăierare, după un incident care a vut loc pe Bulevardul Basarabia, înainte de România  – Polonia, scor 0-3.

Doi dintre cei patru polonezi puşi sub acuzare au fost reţinuţi vineri seară, iar în urma cercetărilor făcute de procurorul de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2 care a fost la Secţia 9 de Poliţie, sâmbătă s-a luat măsura controlului judiciar în cazul acestora.

Citește și: Bătaie între jandarmi și suporterii polonezi în Centrul Vechi

Prin măsura preventivă nu le-a fost interzisă părăsirea ţării, ci au fost obligaţi să se prezinte în faţa anchetatorilor români atunci când sunt chemaţi şi li s-a interzis să participe la evenimente sportive, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Un alt incident, în care au fost implicaţi şase suporteri români, a avut loc înaintea meciului România – Polonia, pe strada Iancului, în apropierea Arenei Naţionale. Cei şase suporteri au fost duşi la Secţia 9 de Poliţie, iar cinci dintre aceştia au fost reţinuţi pentru încăierare, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar şi în cazul acestora, a mai spus Ghebaur.

Incidente la România Polonia. Bătaie între suporteri

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat, pentru News.ro, că după meciul România – Polonia au fost duşi la secţii de poliţie 12 suporteri polonezi şi cinci români.

Georgian Enache a precizat că au fost înregistrate 12 contravenţii şi şase infracţiuni cu ocazia meciul România – Polonia.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Poloniei, scor 3-0 (1-0), în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top