Connect with us
Islanda - Croaţia scor live şi rezumat video la CM 2018

Sport

Islanda – Croaţia scor final 1-2 şi rezumat video la CM 2018

Islanda Croaţia scor final 1-2. Islandezii au ratat şansa unei calificări istorice şi au cedat în ultima partidă, în faţa Croaţiei.

Badelj (53) şi Perisic în minutul 90 au adus victoria croaţilor, care termină pe primul loc grupa, cu maxim de puncte. Pentru islandezi a marcat Sigurdsson în minutul 76.

Croaţia va juca cu Danemarca, în timp ce Argentina va întâlni Franţa în optimi.

Rezumat meci:

Croaţia este sigură de câştigarea grupei, dar şi celelalte trei echipe au şanse la calificarea în optimi. Nigeria, care are trei puncte, se califică mai departe cu o victorie în faţa Argentinei, care ocupă ultimul loc, cu un singur punct.

Vezi aici scorul live al acestui meci!

Vezi aici scorul meciului Nigeria vs. Argentina!

Super Vulturii” se pot califica şi cu un egal, chiar şi dacă Islanda învinge Croaţia, dar va depinde de golaveraj. Pentru a se califica în optimi, Argentina trebuie să învingă Nigeria, iar Islanda să nu câştige în faţa Croaţiei.

Dacă Islanda şi Argentina înving, ajunge ambele la patru puncte şi departajarea se va face la golaveraj. Islanda e obligată să câştige pentru a avea o şansă de a merge mai departe, dar are nevoie şi de un rezultat favorabil în cealaltă partidă.

Cele două echipe se cunosc bine, deoarece au fost adversare şi în preliminarii, echipa antrenată de Heimir Hallgrimsson câştigând grupa. Islanda şi Croaţia s-au înfruntat de patru ori în ultimii patru ani, ”Vatreni” eliminând insularii la barajul pentru CM 2014. Bilanţul meciurilor directe este de patru victorii pentru croaţi, una pentru islandezi şi un egal. În ultimele patru confruntări dintre cele două echipe s-au arătat trei cartonaşe roşii.

Nordicii au două egaluri şi patru eşecuri în ultimele lor şase partide şi vor avea un meci greu, mai ales având în vedere şi randamentul scăzut al atacului.

Mijlocaşul de creaţie Gylfi Sigurdsson, care a fost multă vreme incert pentru CM 2018 din cauza unei accidentări la genunchi, a ratat un penalty în meciul cu Nigeria.

Croaţia, care vine după 2-0 cu Nigeria şi 3-0 cu Argentina, nu a reuşit niciodată să aibă trei meciuri la rând la Cupa Mondială fără gol primit.

Islanda crede în şansa ei de a trece de faza grupelor la Cupa Mondială de fotbal şi să ajungă în optimi de finală în dauna Argentinei.

Islanda va juca marţi, în ultimul meci al grupei D, contra Croaţiei, naţională deja calificată mai departe, şi îşi propune victoria, sperând într-un rezultat favorabil în partida Argentina – Nigeria.

„Avem ceva de făcut. Ne vom angaja într-o mare bătălie şi sperăm într-un rezultat bun”, a declarat căpitanul Aron Gunnarsson.

„Este destul de dificil să câştigi împotriva Croaţiei. Ne vom concentra pe acest joc, apoi vom vedea ce va fi”, a spus selecţionerul Heimir Hallgrimsson, care a adăugat că accederea în etapa următoare ar fi ceva ”istoric” pentru Islanda.

În clasament, Croaţia are 6 puncte, Nigeria 3, Islanda şi Argentina câte 1 punct.

Islanda Croaţia Scor Live: Echipe de start

Echipele probabile pentru meciul ce va avea loc pe Rostov Arena (capacitate 43.472 locuri):

Islanda: Halldorsson – Saevarsson, Kari Arnason, Ragnar Sigurdson, Magnusson – Gunnarsson, Hallfredsson, Johann Gudmundsson, Gylfi Sigurdsson, Bjarnason – Finnbogason. Selecţioner: Heimir Hallgrimsson.

Croaţia:Croaţia: 12. Lovre Kalinic – 13. Tin Jedvaj, 5. Vedran Corluka, 15. Duje Caleta-Car, 22. Josip Pivaric – 10. Luka Modric (căpitan), 19. Milan Badelj – 20. Marko Pjaca, 8. Mateo Kovacic, 4. Ivan Perisic – 9. Andrej Kramaric.

Arbitru: Antonio Mateu Lahoz (Spania). Partida se joacă la Rostov pe Don (Rostov Arena).

Islanda vs Croaţia este în direct pe TVR 2 de la ora 21.00. Partida se joacă simultan cu duelul dintre Argentina şi Nigeria.

Huff.ro vă ţine la curent cu scorul live al meciului şi vă oferă rezumatul video al partidei.

Citeşte şi: Nigeria – Islanda scor final 2-0 – Rezumat video CM 2018

Citeşte şi: Argentina – Croația scor final 0-3 la CM 2018 – Rezumat Video

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top