Connect with us
Maria Sharapova se retrage din tenis. A făcut anunțul pe rețelele de socializare

Sport

Maria Sharapova se retrage din tenis. A făcut anunțul pe rețelele de socializare

Maria Sharapova este una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume. din păcate pentru lumea tenisului ea a anunțat că se retrage, după o carieră de mai bine de 15 ani în care a câștigat numeroase titluri și și-a adunat o adevărată avere din premiile câștigate.

Maria Sharapova se retrage din tenis. A făcut anunțul pe rețelele de socializare

Sharapova este gata să renunțe la tenis. „Tenisul mi-a arătat lumea şi mi-a arătat din ce „material” sunt făcută. Este modul în care m-am testat şi modul în care am cresut. Astfel, indiferent de următorul capitol din viaţa mea, a muntelui următor, eu voi continua să forţez. Tot voi urca. Voi creşte. Tenis, îţi spun la revedere”, a scris sportiva din Rusia pe pagina de Instagram.

Jucătoarea de origine rusă a fost lider mondial în 2005, a cucerit, de-a lungul carierei, 36 de titluri şi a avut încasări de 39 de milioane de dolari. Sportiva din Rusia îşi încheie cariera cu 645 de victorii şi 171 de înfrângeri.

În ultimul timp Maria Sharapova a suferit numeroase accidentări, ceea ce a împiedicat-o să mai joace la un nivel înalt. A avut tot mai multe îngrângeri și nu a mai câștigat niciun titlu important. Acum ea este pregătită să se axeze pe alte lucruri. Carierea sa s-a dus în jos și din cauza suspendării pe doi pentru dopaj, depistată pozitiv cu Meldonium, în 2016.

Citește și: Zile libere pentru români! Legea a trecut de Senat

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top