Connect with us
Marius Șumudică spune că va pleca de la Astra, acuzând un conflict cu conducerea clubului. Antrenorul român ar putea prelua o echipă din Turcia.

Sport

Marius Șumudică spune că pleacă de la Astra. Ce echipă ar putea antrena

Marius Șumudică a ales să părăsească Astra Giurgiu, imediat după calificarea istorică în șaisprezecimile Europa League.

Tehnicianul este nemulțumit de faptul că nu este respectat de conducerea clubului și că au fost vânduți foarte mulți jucători de bază ai Astrei.

„A fost o seară frumoasă, magistrală, cu tot ceea ce s-a întâmplat. Când am luat campionatul a fost a opta minune a lumii, iar astăzi a fost a noua. Îmi felicit jucătorii, chiar sunt nişte eroi. Au muncit mult şi au produs bani, iar astăzi au făcut fericiţi o mână de oameni, 7-8.000, câţi au fost, şi pe mine mă mişcă lucrurile astea. Dar sincer am obosit şi am decis ca astăzi să fie ultimul meu meci la Astra. O spun cu părere de rău, chiar dacă va trebui să plătesc o compensaţie, după ce am adus 15 milioane de euro nu sunt dispus să o plătesc.

Citește și: Astra s-a calificat in primavara europeana ! VIdeo Rezumat

Sunt în discuţii avansate cu Gaziantep încă din vară, i-am tot amânat. Îi respect pe cei din conducere, dar eu nu sunt o persoană respectată. E o zi şi frumoasă şi tristă, iar lacrimile lui Alibec de la sfârşit mi-au produs şi mie aceeaşi stare şi plângeam ca doi idioţi în loc să ne bucurăm. (…) Şi dacă e primăvara europeană care e problema?

Trebuia să ţinem şapte jucători şi să luăm campionatul din nou. Dar noi am fost nevoiţi să vindem. Am tăcut până acum, dar asta este decizia mea. Gaziantep a venit la meci în această seară şi dacă ajung la un consens cu echipa mea şi din respect ar trebui să mă lase să plec o voi face”, a spus Marius Şumudică.

Cu toate acestea, antrenorul spune că există o șansă de a mai continua la Astra Giurgiu, dacă nu se va găsi un club care să-i plătească clauza de reziliere.

Marius Șumudică: Nu există dialog cu patronul

„Dacă nu îmi dau voie să plec, rămân în continuare, voi continua la Astra, dar veţi vedea un om care va sta pe bancă ca Lobanovski. Mi se spune că am câştigat o grămadă de bani la Astra. Păi i-am furat mă frate? I-am muncit, nu ţi-am băgat mâna în buzunar. Eu nu voi plăti nimic din cei 150.000 din clauza mea. Dacă vor, continuăm şi mergem din memorii în memorii.

Cu patronul nu există dialog între mine şi dânsul. A fost prietenul meu şi l-am respectat, dar mă opresc aici. Ţin să îi felicit pe cei de la Plzen pentru abordare şi pe jucătorii mei, au fost excepţionali. Pentru mine vorbesc rezultatele, dar în momentul de faţă mi-a ajuns. Mi-a ajuns până aici (până peste cap).

Sunt plin. Eu îmi doresc în momentul de faţă să ne oprim, dar poate voi continua dacă nu găsesc un club care să plătească 150.000 de euro. Mie mi-a ajuns, gata. Cum să dăm atâţia jucători rivalei să-i facem pe ei campioni? Eu nu pot fi fals, aici se încheie un ciclu”, a adăugat el.

Marius Şumudică a menţionat că în vestiar jucătorii i-au scandat numele şi au început să plângă. „Îi mulţumesc lui Alibec, care m-a ajutat să câştig trofee şi l-am lăsat liber la meciul cu Steaua, unde nu va juca pentru că nu vreau să îl expun”, a mai spus tehnicianul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top