Connect with us
Messi și-a schimbat planurile! Nu mai pleacă acum de la FC Barcelona

Sport

Messi și-a schimbat planurile! Nu mai pleacă acum de la FC Barcelona

Lionel Messi s-a răzgândit și nu mai pleacă de la Barcelona anul acesta, așa cum intenționa. Fotbalistul argentinian va rămâne în echipă până la finalul sezonului următor. Clauzele contractuale l-ar fi determinat pe Messi să apeleze la Instanță, lucru pe care nu și-l dorește, motiv pentru care mai stă în echipa FC Barcelona.

Messi și-a schimbat planurile! Nu mai pleacă acum de la Barcelona

Messi și-a amânat plecarea de la FC Barcelonames. Starul argentinian ar fi vrut să părăsească echipa înainte de a-i expira contractul, însă nu poate fără a plăti clauza de reziliere în valoare de 700 de milioane de euro. Ar fi trebuit să ajungă în instanță, împotriva echipei lui de suflet, lucru pe care nu și-a dorit să-l facă.

Într-un interviu pentru Goal.com, Lionel Messi a confirmat că va rămâne în echipă până la finalul sezonului următor. Cu privire la ultimele știri legate de plecarea sa, fotbalistul a declarat că nu mai era fericit și a vrut să plece. Nu i s-a permis, motiv pentru care va rămâne la club, evitând astfel un litigiu legal.

“M-am gândit şi eram sigur că sunt liber să plec, preşedintele a spus mereu că la finalul sezonului pot decide dacă rămân sau nu. Acum ei se agaţă de faptul că nu am spus asta înainte de 10 iunie, când de fapt la 10 iunie încă jucam în LaLiga, în contextul acestui virus teribil. Şi acesta este motivul pentru care voi continua la club.”, a declarat starul argentinian.

Fotbalistul spune că singura cale de a pleca acum liber de contract, era să meargă în instanță, ceea ce nu și-a dorit. Messi a declarat că niciodată nu va merge la tribunal împotriva Barcelonei, echipa pe care o iubește.

“Barça mi-a dat totul și eu i-am dat totul. Știu că nu mi-a trecut niciodată prin cap să o duc pe Barça în instanță”, a precizat Messi.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top