Connect with us
Noi cazuri de COVID-19 la Universitatea Craiova

Sport

Noi cazuri de COVID-19 la Universitatea Craiova

Au apărut două noi cazuri de infectare cu coronavirus la Universitatea Craiova. Ambele vin din cadrul staff-ului echipei, și nu vizează jucători. Anunțul a fost făcut joi seară, pe pagina de Facebook a clubului.

Noi cazuri de COVID-19 la Universitatea Craiova

Este vorba despre două noi cazuri din cadrul staff-ului echipei. Asta după ce luni, Universitatea anunţa că un membru din staff-ul tehnic al echipei a fost depistat pozitiv la COVID-19. Un alt membru al staff-ului avusese un rezultat neconcludent, care, la retestare a ieşit negativ.

Joi seară, clubul a făcut un alt anunț!

„Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staff-ului Universității Craiova. Vestea bună este că toți fotbaliștii noștri sunt negativi, având un singur test neconcludent”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Universității Craiova.

Universitatea Craiova ar trebui să joace următorul meci cu Astra Giurgiu, dar nu a fost programată deocamdată de Liga Profesionistă de Fotbal.

Fotbalul românesc traversează o perioadă grea. Dacă jucătorii Universității Craiova au reușit să se țină departe de COVID-19, ei bine, în alte cluburi, situația este mai delicată. De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţi şi jucători ai cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani și CFR Cluj. Cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost depistate și în Liga a II-a,  la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

La CFR Cluj sunt nu mai puțin de 13 jucători infectați. Mai mult, și antrenorul principal, Dan Petrescu a fost confirmat pozitiv.

La nivel național, pe teritoriul României, au fost confirmate 41.275 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.
24.862 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.787 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.112 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top