Connect with us
O veste groaznică lovește lumea fotbalului. Antrenorul Ionuț Popa, în comă

Sport

O veste groaznică lovește lumea fotbalului. Antrenorul Ionuț Popa, în comă

Fostul antrenor UTA, Ionuț Popa, în vârstă de 67 de ani, trece prin una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Problemele de sănătate s-au accentuat încă de anul trecut, când a suferit un accident vascular cerebral și i-a fost găsită o tumoră inoperabilă la nivelul capului. Marți seara, acesta a fost internat la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator, în urma căruia a ajuns în comă.

O veste groaznică lovește lumea fotbalului. Antrenorul Ionuț Popa, în comă

Ionuț Popa, antrenorul de fotbal, a suferit un stop cardio-respirator în seara de marți, 9 iunie. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean Arad și internat la secția de UPU. A fost resuscitat și apoi transferat pe secția de ATI, starea lui fiind una foarte gravă. Conform informațiilor oferite de către un medic, acesta ar fi intrat în comă, iar tumorile de la nivelul capului s-ar fi accentuat.

Problemele de sănătate l-ar urmări pe sportiv încă din luna ianuarie a anului trecut. Acesta a suferit un accident vascular, iar în urma investigațiilor mai multor medici, chiar și din străinătate, i-au fost descoperite tumori cerebrale inoperabile. S-a vorbit despre o semipareză facială, apoi a avut probleme cu vorbitul și nu și-a mai putut mișca un ochi. De-a lungul timpului, familia a declarat că starea sa de sănătate a stagnat, că „nu este nici mai bine și nici mai rău, dar e bine că nu a crescut tumoarea pe care o are la cap, care este inoperabilă”.

Tratamentele pe care le urmează sunt unele foarte costisitoare, iar în acest sens, mai mulți oameni s-ar fi oferit să îi dea o mână de ajutor. Cu toate acestea, după anunț, nimeni nu a avut nicio reacție și Ionuț Popa nu a primit niciun sprijin. Atât Man, cât şi alţi foşti jucători ai lui Ionuţ Popa fuseseră dispuși să-l sprijine financiar, precum și latifundiarul Gigi Becali. El ar fi declarat că, datorită simpatiei și respectului pentru Popa, are de gând să suporte toate cheltuielile, dar totul ar fi rămas doar la nivel de promisiune.

În cariera sa, în afară de UTA, Ionuț Popa fost antrenor la Metalul Ineu, Motorul Arad, Telecom Arad, West Petrom Pecica, FC Oradea, Jiul Petroşani, Poli Iaşi, CS Mioveni, Poli Iaşi, Național Sebiș, Șoimii Pâncota sau Poli Timișoara.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top