Connect with us
Patru jucători de la FCSB s-au accidentat înaintea derby-ului cu CFR. Ce reacție a avut Vintilă

Sport

Patru jucători de la FCSB s-au accidentat înaintea derby-ului cu CFR. Ce reacție a avut Vintilă

Pandemia a provocat numeroase schimbări și a afectat viețile multor oameni. În plus, mai multe domenii au fost afectate de perioada de izolare, în care activitățile normale nu au putut fi desfășurate. Pe lângă învățământ, educație sau economie, și sportul a fost pus la încercare în timpul stării de urgență și de alertă. De la 1 iunie, au fost reluate competițiile sportive în regim de pandemie, fără spectatori și cu respectarea mai multor măsuri preventive. FCSB are programat un derby cu CFR Cluj din prima etapă de la reluarea Ligii 1. Acesta va avea loc duminică, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Nici bine nu și-au reluat antrenamentele, că patru steliști deja s-aua accidentat. Antrenorul Vintilă a comentat cele întâmplate.

Patru jucători de la FCSB s-au accidentat înaintea derby-ului cu CFR. Ce reacție a avut Vintilă

Steliștii și-au reluat antrenamentele și urmează să joace împotriva CFR Cluj, dar patru dintre ei deja s-au accidentat. Antrenorul Vintilă a declarat că nu vede în această întâmplare o problemă generală și susține că jucătorii nu au fost supuși unor antrenamente dure și prea solicitante care să le fi provocat accidente. Când și-au reluat activitatea, niciunul dintre fotbaliști nu prezenta vreo problemă medicală, care să îl împiedice să joace.

„În momentul în care s-a revenit la antrenamente n-am avut nicio problemă medicală. Ce probleme avem acum nu sunt datorate durității antrenamentelor sau ritmului foarte greu al antrenamentelor. Problemele medicale sunt niște particularități fiziologice ale jucătorilor. La Cristea a fost o mișcare bruscă la o săritură la cap, la Panțîru a fost o microleziune fibrilară la un șut la poartă și la Soiledis este o luxație la un deget de la picior. Deci sunt accidentări în timpuri diferite, în situații diferite, nu consider că este o problemă generală.”, a spus Bogdan Vintilă.

Derby-ul CFR Cluj – FCSB se poate dovedi decisiv pentru titlu. Dacă FCSB nu câștigă, clujenii se pot considera campioni. În acest moment, ardelenii sunt lideri, cu 4 puncte peste roș-albaștri. Se anunță un meci echilibrat, la fel ca ultimele din anii trecuți, când n-au fost înscrise mai mult de două goluri. Ultimul a fost câștigat de clujeni cu 1-0.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top