Connect with us

Sport

România – Danemarca nu se va juca pe Arena Națională, ci pe Cluj Arena

Meciul România – Danemarca, din preliminariile CM 2018, nu se va disputa pe Arena Națională, ci pe un alt stadion.

FRF a decis în cursul zilei de marți ca partida să se dispute pe Cluj Arena, locul în care tricolorii au disputat prima partidă din preliminariile Mondialului din Rusia. Atunci, scorul a fost 1-1.

Decizia de suspendare a Arenei Naționale aparține comisiei de disciplină a FIFA și vine ca urmare a incidentelor de la partida dintre România și Polonia, disputată pe 11 noiembrie.

De asemenea, FRF a fost amendată cu 95.000 de franci elvețieni. Vestea bună este că tricolorii pot juca meciul cu nordicii cu spectatori în tribună.

„Forul mondial a decis că partida România – Danemarca, următorul meci oficial al <tricolorilor>, din aceeaşi campanie de calificare, se va disputa cu spectatori în tribune, decizia venind în urma apărării argumentate realizate de departamentul juridic al FRF. Cu toate acestea, partida nu se va putea disputa pe Arena Naţională din Bucureşti. Iată sancţiunile complete ale Comisiei de Disciplină FIFA:

– două meciuri din cadrul preliminariilor FIFA 2018 World Cup de pe teren propriu nu se vor disputa pe Arena Naţională, sancţiunea aplicându-se cu privire la partida România – Danemarca din 26 martie 2017, iar executarea pentru cea de-a doua partidă fiind suspendată pentru o perioadă de probaţiune de 2 ani;

– amenda stabilită în sarcina FRF este de 95.000 de franci elveţieni plus 3.000 de franci elveţieni, costuri de procedură”, se arată pe site-ul FRF.

România – Danemarca se joacă în martie 2017

Meciul România – Danemarca este programat la 26 martie 2017, de la ora 21.45.

Sancțiunile date României vin după incidentele petrecute la meciul de pe Arena Națională cu Polonia, încheiat cu scorul de 0-3.

Citește și: ncidente la România – Polonia. Doi suporteri polonezi și cinci români, puși sub control judiciar

Fanii români au aruncat cu torțe pe teren și cu o petardă lângă atacantul Robert Lewandovski. Arbitrul a fost nevoit să întrerupă jocul pentru câteva minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top