Connect with us

Sport

Rusia – Egipt scor final 3-1 Rezumat Video – Rezultat la CM 2018

Rusia Egipt Scor Final 3-1. Rușii au obținut cea de-a doua victorie la CM 2018, după ce au trecut de Egiptul lui Mohamed Salah. Vezi mai jos rezumatul.

Final: Rusia învinge cu 3-1 și va merge în optimi în urma acestui rezultat. Miercuri, Uruguay joacă împotriva Arabiei Saudite și este de așteptat ca și sud-americanii să se califice în optimi.

Minutul 73: Gol Egipt! Salah marchează din lovitura de la 11 metri. Scorul este 3-1


Minutul 72: Penalty pentru Egipt, după un fault la Salah! Decizie luată cu ajutorul arbitrajului video.

Minutul 67: Ocazie Egipt! Trezeguet șutează bine de la 16 metri, dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

Minutul 62: Gol Rusia! Egipt e la pământ! Dzyuba profită de o eroare în defensiva egipteană și duce scorul la 3-0!

Minutul 59: Gol Rusia! Gol Cheryshev care îl egalează pe Ronaldo în topul golgheterilor! Rusul a șutat din 9 metri fără speranțe pentru portarul egiptean. Rusia vs Egipt, scor 2-0.

Minutul 46: Gol Rusia! Autogol al fundașului egiptean Ahmed Fathy care a deviat nefericit în proprie poartă un șut slab al unui jucător rus. Rusia preia conducerea!

Update: A început repriza a doua!

Pauză la Sankt Petersburg! Rusia vs Egipt scor 0-0. Am avut parte de o primă repriză slabă, din care au lipsit ocaziile mari de gol.

Minutul 42: Ocazie Salah! Atacantul egiptean șutează din întoarcere de la 16 metri, pe lângă poartă.

Minutul 19: O primă șansă de gol pentru Rusia. Samedov prinde un șut puternic din afara careului, dar mingea trece peste poartă.

Minutul 16: Trezeguet (Egipt) a avut o acțiune bună de atac, dar a șutat defectuos, pe lângă poartă.

Minutul 14: Două cornere consecutive ale egiptenilor au dat emoții rușilor. Fundașii s-au încurcat în minge în propriul careu, dar nu a rezultat o ocazie clară.

Minutul 7: Până acum, nimic notabil în acest meci. Cele două echipe se tatonează, iar jocul este unul fragmentat.

Update: Meciul a început cu o lovitură de start a egiptenilor, care așteaptă multe de la Salah, debutant la un turneu final.

Update: Avem echipele oficiale de start:

Rusia: 1. Igor Akinfeev (căpitan) – 2. Mario Fernandes, 3. Ilia Kutepov, 4. Serghei Ignaşevici, 18. Iuri Jirkov – 8. Iuri Gazinski, 11. Roman Zobnin – 19. Aleksandr Samedov, 17. Aleksandr Golovin, 6. Denis Cerîşev – 22. Artem Dziuba.

Egipt: 23. Mohamed Elshenawy – 7. Ahmed Fathi (căpitan), 2. Ali Gabr, 6. Ahmed Hegazy, 13. Mohamed Abdelshafy – 8. Tarek Hamed, 17. Mohamed Elneny – 10. Mohamed Salah, 19. Abdalla Said, 21. Trezeguet – 9. Marwan Mohsen.

Rusia nu a avut milă de Arabia Saudită, pe care a învins-o cu 5-0. Cheryshev a ieșit la rampă, marcând două goluri după ce a fost introdus pe teren.

Țara gazdă nu a întâmpinat probleme în fața unui adversar slab pregătit, depășit parcă de miza meciului.

De această dată, pentru ruși se anunță un meci mai dificil.

Egipt, fără vedeta Mohammed Salah pe teren, a pierdut primul meci, contra Uruguayului. Nord-africanii nu au făcut un meci bun și au primit gol în prelungiri, de la Diego Godin, fundașul lui Atletico Madrid.

Acum, speranțele „faraonilor” cresc, pentru că atacantul lui Liverpool este anunțat în echipa de start din meciul de azi.

Cu toate acestea, rușii pornesc cu prima șansă. „Zbornaia” este optimistă, mai ales că motanul Ahile, „oracolul” acestui Mondial a prezis o nouă victorie pentru selecționata rusă.

‘Am încredere în jucătorii mei şi de ce sunt capabili să facă, indiferent dacă Salah joacă sau nu, a declarat selecționerul Cercesov la conferinţa de presă. Nu jucăm contra unui singur jucător, dar vom şti cum să-l blocăm”.

Rusia nu a pierdut niciodată până acum în faţa unei echipe africane la Cupa Mondială, înregistrând trei victorii (4-0 cu Camerun în 1990, 6-1 cu Camerun în 1994, 2-0 cu Tunisia în 2002) şi un egal (1-1 cu Algeria în 2014).

În cazul unei victorii în meciul de azi, Rusia merge în optimi.

Rusia Egipt Scor Live: Echipele de start

Rusia: Akinfeev – Mario Fernandes, Kutepov, Ignaşevici, Jirkov – Zobnin, Gazinski, Kuziaev – Golovin, Cheryshev – Smolov. Selecţioner: Stanislav Cercesov.

Egipt: El Shenawy – Fathi, Hegazy, Ali Gabr, Abdelshafy – Hamed, Elneny, Trezeguet, Said – Salah, Mohsen. Selecţioner: Hector Cuper.

Enrique Caceres (Paraguay).

Această partidă din grupa A se joacă la Sankt Petersburg.

Meciul Rusia vs. Egipt este în direct pe TVR 1 și TVR HD marți, de la ora 21.00. Partida poate fi văzută live video online pe streamingul de la tvrplus.ro.

Huff.ro vă ține la curent cu fazele importante ale meciului și cu scorul și vă va oferi rezumatul video.

Citește și: Rezultate CM 2018 și clasament după prima etapă a grupelor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top