Connect with us
Serena Williams s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentări! Meciul zilei îi aparține Simonei Halep

Sport

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentări! Meciul zilei îi aparține Simonei Halep

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentări. Sportiva a acuzat o accidentare la tendonul lui Ahile. Anunțul privind retragerea din turneul de la Roland Garros a fost făcut miercuri, 30 septembrie, de către organizatori.

Serena Williams s-a retras de la Rolan Garros

Americanca Serena Williams, locul 9 WTA s-a retras din turneul de la Roland Garros, după ce s-a accidentat la tendonul lui Ahile. Sportiva urma să joace miercuri, 30 septembrie, în turul al doilea, împotriva bulgăroaicei, Țvetana Pironkova, locul 157 WTA, venită din calificări.

Serena Jameka Williams, s-a născut pe 26 septembrie 1981, și este o jucătoare profesionistă de tenis din SUA, fost lider mondial.

În cariera sa, Serena a câștigat 73 de titluri WTA: 50 la simplu, dintre care 23 titluri de Grand Slam, 21 la dublu feminin, și două la dublu mixt.

Se mândrește cu patru medalii olimpice trei la dublu feminin și una la simplu feminin. Serena Williams este considerată cea mai bună jucătoare din istoria tenisului. Este sora mai mică a jucătoarei de tenis Venus Williams și soția fondatorului Reddit, Alexis Ohanian. Cei doi au împreună o fiică.

Simona Halep are meciul zilei

Williams s-a retras, dar pe Simona Halep nimic nu o poate împiedica să joace astăzi împotriva compatrioatei, Irina Begu. Cele două joacă astăzi în turul 2 de la Roland Garros. Meciul este programat să aibă loc în jurul orelor 16.00, după finalizarea meciurilor Wawrinka – Koepfer (care încep de la ora 12:00) și Sock – Thiem, de pe tabloul masculin.

Meciul de astăzi va fi unul tensionat, întrucât Halep va juca împotriva adversarei sale Irina Begu. Amândouă sunt iubite și susținute de către români, iar când joacă una împotriva celeilalte, e cu atât mai multă tensiune.

Sunt două sportive cu rezultate extrem de importante în meciuri din întreaga lume. În ceea ce o privește pe Irina Camelia Begu, cea mai bună poziție ocupată la simplu în clasamentul mondial este locul 22, atins în august 2016, iar la dublu locul 22 în 1 octombrie 2018.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top