Connect with us
Simona Halep, executată silit. Celebra sportivă nu și-a achitat datoriile

Sport

Simona Halep, executată silit. Celebra sportivă nu și-a achitat datoriile

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute sportive la nivel mondial și se bucură de mare succes. A devenit și antreprenor și se ocupă intens de afacerile pe care le are, precum și de cele în curs de construire. Are la activ numeroase competiții câștigate, și-a făcut un renume la nivel mondial și se poate lăuda cu o avere considerabilă, de milioane de euro. Cu toate acestea, în plină pandemie, Simona nu și-a plătit la timp datoriile către stat și a fost executată silit.

Simona Halep, executată silit. Celebra sportivă nu și-a achitat datoriile

Este știut deja faptul că prin intermediul ANAF, Simona Halep a fost anunțată ca va fi executată silit, în urmă neplății impozitelor aferente bunurilor imobiliare pe care celebra sportivă le deține în Constanța. Se pare că aceasta a contestat executarea silită la Constanța, la judecătorie, încă de anul trecut, din data de 19 februarie.

Cu toate acestea, procesul a fost amânat până la data de 9 iulie, când Simona ar fi trebuit să participe la prima înfățișare alături de avocații ei la judecătorie. Procesul ar fi trebuit să înceapă în martie, dar odată cu izbucnirea pandemiei, pentru a fi redus riscul de infectare cu noul coronavirus din cauza contactului cu persoanele, toate activitățile au fost sistate pentru două luni, la fel cum s-a procedat și în alte situații. Astfel că, în consecință, termenul de judecată în dosarul Simonei a fost amânat pentru o dată ulterioară.

Simona Halep nu este singură în această situație. Fratele sportivei și tatăl acesteia se confruntă cu mari probleme financiare și sunt îngropați în datorii. Afacerile care le aduceau înainte câștiguri mari au căzut treptat și i-au adus în ipostaze rușinoase. Mai exact, trei dintre firmele controlate de familia Simonei Halep au ajuns la datorii totale de peste 25 milioane lei (peste 5 milioane euro). Cifra de afaceri pentru anul 2019 este de zece ori mai mică, respectiv 2,5 milioane lei (500.000 euro).

Cubit SRL, societatea deținută de tatăl Simonei, Stere Halep, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri 0 și a ajuns la datorii de 7,3 milioane lei. S-a ajuns în această situație după ce localul din Constanța al familiei Halep a fost închis anul trecut, clădirea în care se situa urmând să fie utilizată în alt sens.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top