Connect with us
Turul Ciclist al Sibiului 2018. Când începe

Sport

Turul Ciclist al Sibiului 2018. Când debutează

Ediţia din acest an a Turului ciclist al Sibiului și-a schimbat data de începere. Turul va debuta pe 5 iulie şi nu pe 4 iulie, cum se comunicase iniţial, au anunţat organizatorii pe contul de Twitter al cursei.

Turul va începe pe 5 iulie cu un prolog de 2 km, pe 6 iulie se va desfăşura pe etapă de 92 km, între Sibiu şi Bâlea Lac, în data de 7 iulie este programată etapa a doua, Sibiu – Păltiniş (207 km), iar duminică 8 iulie vor avea loc două semi-etape, un contratimp pe echipe, Cisnădie – Sibiu (10 km), şi una în circuit la Sibiu, pe 155 km.

Echipele pro continentale CCC Sprandi Polkowice (Polonia) şi Androni Giocattoli Sidermec (Italia) au confirmat participarea la ediţia 2018 a Turului ciclist al Sibiului

La ediţia de anul trecut s-a impus Roth-Akros pe echipe, iar la individual a câştigat columbianul Egan Arley Bernal Gomez (Androni Sidermec).

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Cristiano Ronaldo: „Nu există altul mai bun decât mine”. Ce titlu a primit

Cristiano Ronaldo a fost marele câştigător al galei premiilor „Quinas de Ouro”, desfăşurată luni la Lisabona. În cadrul acestui spectacol, fotbalistul de la echipa Real Madrid a fost desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului 2017.

„Atât la nivel personal, cât şi colectiv, am trăit un an de vis. Anul trecut a fost istoric la Real Madrid, pentru că am câştigat cinci trofee. Am câştigat şi Balonul de Aur, premiul The Best din partea FIFA. Deci, eu cred mereu că nu există altul mai bun decât mine, în orice caz pe teren”, a declarat Ronaldo, care a adăugat că a mai doborât un record în 2017, prin venirea pe lume a trei copii.

„Atât pe teren, cât şi în afara lui, eu încep să devin un obişnuit al recordurilor”, a mai spus vedeta portugheză.

Atacantul lui Real Madrid a primit trofeul chiar din mâinile preşedintelui UEFA, Alexander Ceferin, prezent la ceremonia care a avut loc la Pavilihao Carlos Lopes din capitala portugheză

Ronaldo a acumulat 65% din voturi în cadrul anchetei Federaţiei portugheze de fotbal, devansându-l pe portarul lui Sporting Lisabona, Rui Patricio (18%), şi pe mijlocaşul lui Manchester City, Bernardo Silva (17%).

În vârstă de 33 ani, Cristiano Ronaldo a cucerit pentru a doua oară consecutiv premiul „Quinas de Ouro”, rezervat fotbalistului lusitan al anului, după ce în anul 2015 a fost desemnat cel mai bun jucător portughez din istorie, de către Federaţia din ţara sa.

 

CITEȘTE ȘI: Ricardinho se retrage! Când va juca ultimul meci

Cristiano Ronaldo: „Nu există altul mai bun decât mine”. Ce titlu a primit

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top